“A pillanat, amikor tudtam, hogy vége a párkapcsolatomnak” – 10 nő, 10 történet

A szakítással szembenézni nem egyszerű...

2017/03/31

Akad néhány olyan pillanat az életben mikor már biztos lehetsz abban, hogy mi fog történni veled. A párkapcsolatokban is akadnak ilyen helyzetek. 

Tény, hogy a szakítással szembenézni nem egyszerű. Sőt, szívszaggató, fájdalmas és felemészt mindent. Azonban ha túl vagyunk a kellemetlen, sírós időszakon, visszagondolva akár vicces vagy inkább nevetséges is lehet a szakítást megelőző időszak. Lássuk tíz nő történetét, akik már biztosak voltak abban, hogy most bizony könnyes búcsút vehetnek életük párjától. 

1. “Amikor nap végén hazaérve büszkén meséltem el neki a munkahelyi sikerem, de ő gratuláció helyett, megpróbált rákontrázni. Akkor jöttem rá, hogy soha semmi nem elég jó neki, beleértve engem.”

2. ” A pillanat mikor megszűntem féltékenynek lenni a nőkre, akik körülvették.”

3. “Amikor rám mosolygott és azt mondta: hiányoztál, én pedig automatikusan válaszoltam vissza: te is. Mint egy robot, valódi érzelmek nélkül.”

4. “Mikor egyik este hazaérve egy hosszú munkanap után ott találtam egy sörrel a kezében és egy nővel az ölében. Ami a legrosszabb, hogy nem is voltam mérges. Csak kifordultam a házunkból, és sosem mentem vissza.”

5. “Amikor elvitt vacsorázni, de nem engedett már desszertet rendeli, mert a számla már így több volt szerinte, mint amit erre az estére érdemes szánni.”

6. “Amikor nem hívott meg a saját bulijára.”

7. “Amikor pár hónap után összeköltöztünk és rájöttem, hogy ő a legrosszabb lakótárs, akivel valaha találkoztam. Egyszerűen képtelen voltam vele élni.”

8. “Amikor mondtam valami kamu ürügyet, hogy elmenjek otthonról. Nem azért, mert szeretőm volt, csak bárhol máshol akartam lenni, mint otthon.”

9. “Mikor már csak rutinból működött a kapacsolatunk, nem akartuk egymást levenni a lábáról, kedveskedni. Nem tettünk már semmilyen erőfeszítést.”

10. “Amikor azt mondta elegy sörözni a barátjával, aki történetesen egy órával később átugrott hozzánk.”

Forrás

Hozzászólások