A Pretty Woman sztárja 32 évvel fiatalabb nőt szeret

Miatta válik Richard Gere

2015/06/22

Úgy tűnik, az idő múlása mit sem ront Richard Gere sármján, a 65 éves színész ugyanis egy fiatal nő szerelméért hagyja ott a családját.

Eddig titokban tartotta Richard Gere, hogy új kapcsolata lenne, ám a színész immár nyíltan vállalja új szerelmét, akivel Olaszországban forró pillanatokat töltöttek együtt. Az egykori álom pasi hiába tapossa a hatvanötöt, nála több, mint 30 évvel fiatalabb hölggyel kezdett új életet.

Richard Gere, a Micsoda Nő! egykori sztárja 13 éve, 2002-ben vette feleségül szerelmét, Carey Lowellt, aki a Magányos ügynök című James Bond filmben vált híressé. Gere és Lowell ekkor már régóta együtt éltek, egy két éves kisfiuk is született szerelmükből.

64th Venice Film Festival : The Hunting Party Premiere - Day 6
Nagy volt a szerelem, mégis válik Gere és Carey Lowell

A pár kapcsolata azonban két éve annyira megromlott, hogy elkezdték intézni a válást. Azóta a sármos színész más nők karjaiban kereste a boldogságot, köztük Padma Lakshmi indiai televíziós szakácsnővel volt hosszabb viszonya.

Azt már egy éve rebesgetik, hogy ezúttal egy minden eddiginél fiatalabb hölgy került Gere hálójába: Alejandra Silva Firdland 32 évvel fiatalabb a korosodó sztárnál. Eddig titokban tartották, hogy bármi is lenne közöttük, ám most Szicília szigetén csípték el a párocskát, hogy szerelmes tinik módjára csókolóztak.

Úgy tűnik, Richard Gere mit sem veszített vonzerejéből az elmúlt évek alatt, és még mindig könnyedén el tudja csábítani a fiatal nőket. 

Hozzászólások