A rendőrség tart Lagzi Lajcsi szökésétől

Százmilliós tételben lophatta az áramot

2015/09/28

A múlt héten egész Magyarországot lázba hozta a mulatóskirály, Lagzi Lajcsi áram-, víz- és gázlopási ügye, amelyben a legújabb feltételezések szerint már százmilliós nagyságrendről lehet szó. Harminc napos előzetes letartóztatásba kerültek feleségével.

 

A rendőrség nem engedte haza a zenész feleségét, Boglárkát sem, aki a hírek szerint súlyos beteg, mert tart a bűnismétléstől és a tanúk befolyásolásától, megvesztegetésétől, sőt, a szökéstől is. Az ügy nagyon komoly, az ügyészség harminc, az RTL Klub százmilliós tételről beszél.

„Már a csütörtöki tárgyaláson szóba jött ez, és Bogi is beszélt betegségéről a bírónőnek. Tehát ezt nem ezután kéri majd az ügyvéd, hanem eddig is kérte. Az orvosi leleteket is becsatolták. Úgy értesültem, hogy meg sem nézte a bírónő!!! De a tények azt mutatják, ha bele is nézett, nem vette figyelembe” – mondta felháborodottan a Borsnak Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi testvére, Galambos István.

lajcsi

A testvér szerint a bátyjára nagyon megorrolt valaki, és rászabadította a hatóságot, bár az egyelőre nem világos, hogyan gondolja mindezt, mert a lopás ténye akkor is fennáll. Közben a Blikk utánanézett Lajcsi cégügyeinek, és ott sem talált mindent rendben.

Cégei minimális nyereséggel, vagy veszteséggel zártak az utóbbi időben, több közülük a megszűnés szélén van, így Lagzi Lajcsi akár komoly anyagi gondban is lehet, ha ezek az adatok valóban tükrözik a jelenlegi állapotot.

Hozzászólások