A smink ereje hihetetlen

Ezért vidd strandra a csajt az első randin

2016/08/01

Régebben is vitatott téma volt a nők körében a smink. Mennyi ami még belefér és természetes hatást kelt, tetszik-e a férfiaknak, stb. Úgy érzem napjainkban kicsit túlzásba visszük.

A smink olyan eszköze a hölgyeknek, amivel önmagukon segítenek. Egy kis szempillaspiráltól nagyobbnak tűnik a szem, a vörös rúzs még a legfélénkebb lányt is szexi nővé változtatja. Ez így van rendjén, hiszen ahhoz, hogy ragyogjunk jól kell érezzük magunkat a bőrünkben. Van aki egy csinos ruhától, egy szép cipőtől, vagy egy jól elkészített sminktől nyer önbizalmat.

Az elmúlt időszakban divatba jött az úgynevezett kontúrozás, ami már nem csak egy kis pluszt ad a nők mindennapi megjelenéséhez. Hihetetlen mértékben átalakul tőle az egész arc. Mintha a plasztikai sebésztől jönnénk éppen. Vékonyított, lekerekített arcformát, kisebb orrot, kiálló arccsontot lehet varázsolni ezeknek a termékeknek köszönhetően. 

Találtunk egy összeállítást, amiben a lányok hihetetlen átalakuláson mennek keresztül, miután profi sminkesek elkészítik az arcukat. Ha megnézitek ezt a videót, gondoljatok bele, hogy a rengeteg smink ugyanúgy eltakarja az igazi vonásaitokat, mint a tesztalanyoknak.

“ A nők abba szeretnek bele, amit hallanak, a férfiak abba, amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak”-mondta ezt egy bölcs ember, aki tuti pasi volt, mert ez ismét egy hazugság. Szerencsére kezd ismét teret nyerni a természetes szépség, így nem szorulunk arra, hogy több rétegnyi vakolatot kenjünk az arcunkra. Ha most úgy éreznétek, hogy ellent mondtam saját magamnak, mert az elején azt említettem, hogy a sok smink a divat, elmagyarázom mi is a helyzet. Kedves hölgyek! Azt hiszitek, így helyes, hogy eltakarjátok a valódi külsőtöket. Ezért lett belőle trend. De! A rengeteg smink nemhogy nem szép, egészségtelen is. Ugyanúgy ahogy a napozásra igaz, hogy a bőr nem felejt, erre is vonatkozik. Ha egy férfi azt mondja nektek, hogy gyönyörűek vagytok mindenféle kozmetikum nélkül, higgyétek el neki és ne erősködjetek, hogy nincs igaza.

Bízzatok magatokban és a szépségetekben!

Hozzászólások