A stílus a napszemüvegben rejlik!

Így lesz különleges okuláréd

2015/08/25

Néhány napra elbújt a nap a felhők mögé, de nem kell aggódniuk azoknak, akik még szeretnék élvezni a sugarait. Érkezik vissza az igazi nyár, amihez dögös napszemüveg dukál. Megmutatjuk, hogy tedd egyedivé a régi cuccodat! Íme az új stílus!

Nemcsak a szabadság utolsó heteinek maximális kiélvezése miatt fontos ez, hanem például azoknak is, akik folytatnák a megkezdett fesztiváltúrájukat. A héten még érdemes többek között Szegedre látogatni, hiszen zajlik a Szegedi Ifjúsági Napok, de egyéb programok is ígérkeznek, úgymint az őszre jellemző bor-, sör- és kolbászfesztek. Ha érdekel, hogyan lehetsz egyedi, kirívó és különleges, akkor feltétlenül olvass tovább!

A stílusos kiegészítők sorát a napszemüveg átalakításával folytatjuk, így tulajdonképpen egyetlen darabnak köszönhetően válhatsz azonnal divatikonná. A stílus nem pénz kérdése! Nézd meg, milyen apróságon múlik az egyediség! Egy egyszerű ragasztó és néhány ütős minta segítségével új életet lehelhetsz csupasz okuláréd stílusába!

Idézd fel a ’90-es évek hangulatát!

Vegyél egy egyszerű, minden manírt és díszítő elemet nélkülöző bármilyen napszemüveget, lehetőleg vastagabb kerettel, hogy legyen hova ragasztgatnod az aprócska mintákat. Szerezz be néhány miniatűr margarétát, rózsákat, faleveleket, idézd fel a hippi-korszag trendjeit, és foglald össze egyetlen kereten! Így csináld!

napszemüveg2

napszemüveg

Ilyen a rock!

A halálfejek, kardok, rózsák a bőrszerkós és acélbetétes stílust idézik, de napjainkban már átszivárgott a trendi hétköznapokba is. A stílusok keveredésének hála neked sem kell lemondanod róla, ha vadóc énedet szeretnéd megmutatni a világnak!

napszemüveg5

Csak természetesen!

Fürdőruha, strand, bikini és sort kombó? Akkor a te műfajod a kislányos báj, ami egy kis gyümölcsösséggel párosul. Ha szereted a természetet, a növény- és állatvilágot, akkor innen is bátran meríthetsz ihletet! Használj pihés tollat a napszemüveg keretén, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki téged fog figyelni!

napszemüveg4

napszemüveg3

Színezd újra!

A tökéletes manikűr csodálatos lehetőségeire már mutattunk pár ötletet. Most azt is bebizonyítjuk, hogy a körömlakk nem csak a körmödre való! Vegyél pár élénk színt, használj márványmintás lakkot, és színezd át vele megfakult napszemüvegedet!

napszemüveg8

fotó: Pinterest

Olvass még kreatív ötleteket!

Hozzászólások