A Story Gála legmeghökkentőbb ruhakölteményei

A legrosszabbtól a legjobbig mindent megtaláltok ebben a cikkben

2017/02/13

Február 11-én rendezték meg a 18. Story Gálát, mely igazából egy díjátadó ünnepség, ám manapság általában a celebek éves találkozójának tekintik. 

A gálán megjelent személyek van, hogy nagyon eltalálják a ruhájukat és káprázatosan néznek ki, de néha eléggé mellényúlnak a ruhakölteményekkel és évekkel később is azt emlegeti a média. Összeszedtünk néhány celebet, akik vagy pozitív vagy negatív okból, de maradandót alkottak a 2017-es Story Gálán. A gála előtti napon felkerestünk néhány meghívottat és kifaggattuk őket, hogy miben fognak megjelenni, most pedig meg is mutatjuk. 

Aleska egy csodás Becker Beatrice ruhában jelent meg, a fejdísszel kiegészítve pedig úgy nézett ki, mint egy igazi istennő.

Cinthya Dictator és Varga Viktor szokás szerint megbotránkoztatták az embereket kissé ijesztő külsejükkel. Ellenben ők annyira összeillenek, hogy egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy a két művészlélek így jelent meg. 

Horváth Éva csak úgy ragyog ebben a csodaszép tűzpiros ruhában. Egy várandós nőhöz megfelelő módon választotta ki a ruháját.

Az ex-szépségkirálynőben sosem csalódunk. Ruhája letisztult, elegáns és gyönyörű. 

Majka -aki nem mellesleg elnyerte az év műsorvezetője díjat- és kedvese Dundika szettje a kedvencünk. Elegáns, modern, és a legjobb az egészben, hogy passzolnak egymáshoz. Imádjuk! 

Medveczky Ilona mindenkinél kiverte a biztosítékot. Úgy tűnik a 75 éves díva még mindig 20 évesnek érzi magát. Ez szuper, de lehet jobb ha az érzéseit magában tartja és legközelebb korához megfelelően öltözik fel. 

Sarka Kata ruháját kövek sokasága díszítette, szokásához híven az eseményhez illő öltözetben jelent meg. 

Úgy tűnik a Schobert család hölgy tagjai harmonizáló ruhákra vágytak és sikerült is nekik. Igazán csinosak voltak.

Hozzászólások