A szakítás pszichológiája-pszichorendelés

Valami nem klappol az őszinte örömhöz? Javíthatsz a helyzeteden!

2016/12/13

Valami nem klappol az őszinte örömhöz? Javíthatsz a helyzeteden, ha ellátogatsz a Szakítás pszichológiája című előadásra, melyet közkívánatra megismételnek.

Kiváncsi vagy egy szakértő véleményére párkapcsolati kérdésekben? Látogass el a Szakítás pszichológiája című előadásra és tudj meg mindent, amit akarsz.

Megtudhatod:
-Meddig tarts ki a párod mellett, különösen, ha úgy érzed, hogy csak egy kicsi hiányzik, hogy jó legyen!
-Hogyan szakíts, hogyan fogadd, hogy vége?
-Mikor és hogyan kezdd újra?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ 2017. február 13-án hétfőn 19.00-kor az Akváriumban! A Pszichorendelés pszichológusduója, Böhönyey Márta és Tóth Melinda #HurráHétfő előadássorozatával visszatér az Akváriumba!

“Miért is kéne utálni a hétfőt? Csak rajtad múlik, hogy a kedvenc napoddá változtatod-e!”- Pattant ki a Pszichorendelés fejéből a #HurráHétfő alapgondolata, melynek létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2015 márciusi indulás óta egyre többen látogatnak el a páros hétfői rendezvényeire. Sőt, 2016 szeptemberétől a Forbes Magazin is a kezdeményezés mögé áll! Vásárolj jegyet, és egy februári Forbes Magazint kapsz ajándékba! Az első 50 vásárló között 1db 1 éves Forbes előfizetést sorsolnak ki!

A Facebook eseményt és a részleteket itt találod meg. 

Hozzászólások