A szelfibotok legnagyobb ellensége

A srác, aki a legjobban utálja a pálcákat

2016/09/06

A szelfibotok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezzel pedig egyenes arányban áll az utálóik száma is. Döntsétek el ti: ez a srác hős, vagy simán bunkó?

Egy dolog biztos: Buddy Bolton legnagyobb ellenségei a szelfibotok, illetve az azokat használó emberek. Szabadidejében New Yorkban rohangászik, és emberek kezében vágja szét a botokat, hogy utána hősiesen elrohanjon. Persze néha megkergetik, talán valaki el is kapja, ezekre a kulisszatitkokra már nem derül fény. Állítása szerint azért csinálja, mert “elege lett a szelfibotos turistákból.”

Kicsit kettős érzésünk van a dolog miatt. Egyrészt mi sem szeretjük a minden-sarkon-kell-egy-szelfi mentalitást, és kb. azt tudjuk ajánlani a szelfibotosoknak, mint Rekop Gyuri. Másrészt viszont mások tulajdonát semmilyen vicc vagy ok kedvéért nem kéne tönkretenni. Nem is feltétlenül a pálcára gondolunk, az nem egy eget verő összeg. De a magasból aláhulló telefonok egészen nagyokat csattanhatnak a flaszteren, és nem mindenki használ védőfóliát.

A videót eddig 730 000 ember nézte meg -ez már egész szép összeget termelt Buddynak-, de mindössze 4 000 kedvelése, ellenben 16 000 dislikeja van, vagyis nem csak minket oszt meg a dolog.

Ti mit gondoltok? Buddy hős vagy bunkó?

Hozzászólások