A szexelés miatt kidobták VV Edinát

Biztos, hogy nem lesz Erdély Szépe

2015/06/19

Meg lett a böjtje VV Edina forróvérűségének, ugyanis Lacival való szexjelenetei miatt kizárták a szépségversenyből, amire korábban jelentkezett.

Már biztos, hogy nem VV Edina lesz Erdély Arca, ugyanis a valóságshow-hős lányt kizárták a szépségversenyből. A Vetvet szerzett tudomást arról, hogy a verseny szervezői a szigorú szabályokra hivatkozva egyszerűen kidobták a VV7 szerelmes leányzóját, mert a villában mutatott szabados viselkedése nem felelt meg az előírásoknak.

Pedig Edina nagyon határozott célokkal indult a versenyen: ő és párja, VV Laci is úgy gondolták, hogy minden esélye megvan a koronára. Eddig még szerepelt is a szépségverseny indulói között, a honlapon szavazni is lehetett rá, ugyanis a szervezők csak most szereztek tudomást a villabeli viselkedéséről. Amint kiderült, hogy többször is ágyba bújt szerelmével, azonnal diszkvalifikálták a versenyből.

vv laci edina
Jobb lett volna, ha Edina és Laci türtőzteti magát a játék alatt (Fotó: RTL Klub)

VV Edina már a villában is sokszor kijelentette, hogy nem fog senkivel sem intim viszonyba kerülni, amikor mégis megtörtént Lacival a légyott, meg is bánta. Mégis újra és újra lefeküdtek egymással, mert hiába tudta, hogy kint a családja nem fogja jó szemmel nézni a viszonyt, nem tudott parancsolni az érzelmeinek – és a vágyainak.

VV Edina és Laci egyébként azóta is egy párt alkotnak, bár a rosszakarók próbálták szétszakítani őket, és sokan gyanúsították a villa macsóját, hogy csak taktikából kavar Edinával, az idő megcáfolta a vádakat. Mégis úgy tűnik, jobban tették volna, ha sikerül uralkodni a szerelmükön a villában, és csak a választott fogság után esnek egymásnak.

Olvass még a VV7 sztárjairól!

Hozzászólások