A szexrobotok támadása

A világ, amiben élünk, a szexuális perverziók melegágya

2016/09/12

Azt hitted, a Terminátor filmek előbb-utóbb valósággá válnak? Rosszul hitted – és mégsem. Hamarosan ugyanis mindent a szexrobotok fognak irányítani.

Mindig, amikor már azt hinnénk, hogy nem sok dolog tud meglepni minket, jön egy újabb ember újabb érdekes ötlete, és megint meglepődünk. Ezúttal Matt McMullen, a szexrobotok atyja váltott ki nálunk heves fejvakarást és egymásra nézést, hogy “emmegmostmiez.” 

Bár korábban már írtunk ilyesmiről, Matt munkássága azért felvetett néhány kérdést. Az úriember ugyanis “szerelem-androidokat” (nem akarjuk őket a szexrobot kifejezéssel degradálni) gyárt, és tervei szerint hamarosan a világ minden táján használni is fogják “teremtményeit.” 1997 óta űzi az ipart,természetesen a kezdetek óta rengeteget fejlődött, ráadásul a technika is új távlatokat nyitott meg számára. Annak idején szexbábukkal kezdte, jelenleg viszont már olyan robotokon dolgozik, amik lehetővé teszik, hogy két ember a világ két végén is szexuális kapcsolatot létesíthessen egymással a robotok segítségével. Mi a magunk részéről mondjuk nem tudnánk azt mondani, hogy lefeküdtünk valakivel, mert továbbra is csak a robotot látnánk magunk előtt, de lehet hogy csak simán maradiak vagyunk.

Matt véleménye szerint azonban a szexrobotok nem sokáig számítanak majd furcsaságnak. Szerinte a közeljövőben teljesen mindennaposság válnak majd, és az emberek nem fognak furán nézni, ha valaki mondjuk a kedveseként mutat be egy ilyet.

Mi azért nem vagyunk benne biztosak, hogy ilyen jövőben szeretnénk élni. Maradnánk a hús-vér embereknél.

Hozzászólások