A sztárok is imádják a Nemzeti Lovas Színház előadásait

Katus Attila is ellátogatott a Nemzeti Lovas Színházba

2017/10/16

A Nemzeti Lovas Színházban hétvégén debütált a legújabb előadás A fekete álarcos lovas című darab. Sok magyar celeb is ellátogatott az eseményre. 

A Nemzeti Lovas Színház egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezt mutatja az is, hogy hatalmas sikere volt a hétvégén bemutatott A fekete álarcos lovas című musicalnek. A hazai celebek elárasztották közösségi oldalaikat az ott készült fotókkal, köztük Katus Attila is tudatta rajongóival, hogy az előadáson járt. Kíváncsiak voltunk, hogy érezte magát a közönség soraiban, ezért felkerestük, hogy meséljen nekünk egy kicsit az estéről. 

“Nagyon kíváncsian mentem oda, sosem láttam még ilyet ezelőtt. Tele voltam kérdőjellel, hogy mit is fogunk most látni. Amint megérkeztünk, megláttam a csodaszép lovakat, ez fogott meg elsőre. Meg is simogattam őket! Az előadás elképesztő volt, nagyon közel van a küzdőtér a nézőtérhez, így ali pár méterre száguldoznak a lovak a közönségtől. Két dolog volt, ami nagyon különlegessé tette a produkciót, maga a musical és az előadás, másrészt természetesen a lovak. A történet egy könnyed sztori volt, teljesen kikapcsolt. Társasággal voltam, nagyon kellemes estét tudhatunk magunk mögött. Mindenkinek azt javaslom, hogy a puding próbája az evés, érdemes ellátogatni a színházba, én is biztosan elmegyek még az ősz folyamán.”

Hozzászólások