A te kutyusodban is egy valódi szépségkirálynő vagy herceg lakozik

Próbáld ki a Quebeck álomszép szőr csomagját

2018/07/27

A dolog egyszerűbb, mint gondolnád: a te kutyusodban is egy valódi szépségkirálynő vagy herceg lakozik, csak elő kell csalogatni belőle.

Mi tuti megoldást javaslunk erre: a Quebeck ÁLOMSZÉP SZŐR CSOMAGJÁT, a gyönyörű szőrért és az egészséges bőrért! A csomagajánlat két összetevőből áll, és már két mozijegy áráért a tiéd lehet. Figyelem! Készülj fel rá, hogy a gyönyörű kutyád nem csupán másfél órán át fogod nézni, mert az eredménytől garantáltan nem tudod majd levenni a szemed róla!

B.A.R.F.-SKIN
A B.A.R.F.-SKIN egy egyedi és komplex termék, amely speciális összetételével hívatott a bőr és szőrzet kiegyensúlyozottságát fenntartani. Varázslat nincs, minőségi argánolaj viszont annál több, ami leglényegesebb alapja a bőr és szőr kérdésre adott válasznak, hiszen értékes nyomelemeivel pótolja az elveszett nedvességet, egészséges fényt és intenzív ápolást biztosít a szőrzetnek. Amíg az argánolaj regenerál, a szőlőmagolaj is ott ügyködik a háttérben: biztosítja kiskutyád bőrének simaságát, rugalmassá alakítja azt, regenerálja a kollegén szöveteket és stimulálja a növekedésüket.

barf skin

Ha mindezt egyszerűen akarjuk összefoglalni: díjnyertes ebed lesz!

Q-CONUT
A Q-CONUT egy BIO-VCO minősítéssel bíró, extraszűz, hidegen sajtolt kókuszolaj. Eme nedű bizonyítottan és hatékonyan csökkenti a szőrhullást, szikrázóvá varázsolja a prémet legjobb barátodon, ráadásul hidratálja is a száraz bőrét a nagy nyári melegben – így Ő is mindjárt komfortosabban érzi majd magát.

Hogy miért olyan jó? Mert rettentően finom, minden eb kedvenc csemegéje! Jutalomfalatként is alkalmazható, Kedvenced valószínűleg mindent el fog követni, hogy hozzájusson! Emellett gombaölő hatású, külsőleg alkalmazva az ekcéma remek ellenszere, de egyéb más bőrbetegségek gyógyulását is elősegíti. Gyorsabban hegesednek tőle a sebek, fertőtlenítőként alkalmazható, a kisebb sérüléseket és vágásokat hip-hopp meggyógyítja, valamint a sebek elfertőződését is megelőzi.

Fő alkotóelemei a laurinsav és a kaprilsav. Ezutóbbi felel a gombák elpusztításáért, mellette pedig számos vitamint is bejuttat a szervezetbe. A laurinsav tápanyagokban gazdag, kifejtett munkája pedig nagyon erős antbakteriális és antivirális hatással óvja meg szőrös gyermeked!

quebeck coconut

Szeretnéd, ha kicsattanóan egészséges lenne a Kedvenced? Jó lenne dicsekedni a gyönyörű kutyáddal? Mindkettőre legjobb megoldás a Quebeck ÁLOMSZÉP SZŐR CSOMAGJA!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Hozzászólások