A tél legjobb kinti programja: Forralt Bor Fesztivál

Már be is írhatod a naptárba az első januári programot!

2017/12/11

A zord időben nem igazán vágyunk kinti programra, azonban ha a Forralt Bor Fesztivált választod, garantáltan kellemes lesz a hangulat! 

Messze még a január, de ha belegondolunk mennyire gyorsan repül az idő, nagyon hamar elérkezik. Az év első hónapjában még az ünnepek alatt magunkba szívott hangulat kerít minket hatalmába, és ezt szeretnénk is sokáig megőrizni, hogy könnyebben teljenek a szürke hétköznapok. Ebben mindig segítségedre lehet egy remek program, amire készülsz, például a II. Forralt Bor Fesztivál. Érthető, ha a hideg napokon nem épp egy kinti program az, amire igazán vágysz, de ez tuti megéri! 

nutella-hot-chocolate_6428

A tavalyi év hatalmas sikerére való tekintettel, idén újra megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál, az év első gasztronómiai összejövetele Budán, az Allee melletti sétányon. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal készülnek a látogatóknak. Kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, “hütte” italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal kedveskednek a vásárlóknak. A forró italokat igazi téli ételek teszik majd még izgalmasabbá! A belépés természetesen ingyenes! 

Időpont: 2018.január 19.-21. 
Helyszín: Budapest, 1117. Kőrösy József utca

A hivatalos Facebook eseményt itt találod

Hozzászólások