A tél legjobb színházi előadása – kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Új nagysikerű musical érkezik!

2017/10/27

A nagysikerű Játékkészítő musical után a rendezők ismét megalkották a tél legjobb színházi előadását, az Álomutazó című mesemusicalt. 

A Játékkészítő című mesemusical annyira jól sikerült, hogy két kiadás is készült belőle. Idén a gyártók pedig új műsorral rukkolnak elő: az Álomutazóval. Karácsonykor újabb szuperprodukcióval és a legnagyobb sztárokkal térnek vissza A Játékkészítő alkotói.

Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül. Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

alom-utazo-sajtotajekoztato-fdm-20170830_23-e1504115515670-800x450

A legismertebb, legszórakoztatóbb színészek kaptak szerepet a musicalben: Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve mellett újabb ismert nevek csatlakoztak a szuperprodukcióhoz Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita. 

Jegyek már kaphatóak! Mi már alig várjuk, és ti?! 

forrás 

Hozzászólások