A testemmel szerettem el

Perzselő szenvedély

2015/09/22

Csak nézem az arcát, ahogy itt alszik mellettem, gyengéden, kifáradtan, nem annyira heves szenvedéllyel fűtött égető karizmával, mint előző este. Szerettem ezt a pillanatot. Ez volt az első alkalom, hogy úgy találtunk egymásra, úgy osztottuk meg a testünket, az élvezetet és kicsit talán mondhatom, hogy a lelkünket is, hogy nem kellett se bujkálnunk, se szégyenlősködnünk, se titkolnunk azt a lángoló elementáris erőt, ami akaratunk ellenére húzott minket egymáshoz.

Mindössze egyetlen egyszer gondoltam egy bátrat. Az egyik ismerősöm mesélt a haverjáról, aki már jó ideje együtt volt a párjával. Éppen ezért kezdett kicsit ellaposodni a szexuális életük, közös megegyezéssel döntöttek amellett, hogy bevonnak egy harmadik felet. Érdekes megoldásnak gondoltam, nem hiszem, hogy bármikor képes lennék az ágyamba engedni egy idegen nőt, hogy a szerelmem előttem tegye magáévá. Ellenben felkeltette az érdeklődésemet az eset, mert nem mindennap hallok ilyen történetet. Addig-addig kérdezgettem a haveromat, míg ő gyanút nem fogott, de ekkor visszavonulót fújtam. Mégis, másnap megcsörrent a telefonom, éppen a munkahelyemen. Ledöbbentem, mert az a fiú volt a vonal túlvégén. Kellemesen lágy hangja éterien hatott a fülemnek, az első perc után elöntötte az agyamat egy különös érzés. Lehet a kíváncsiság, a titok ereje, a bujaság, talán meg sem tudnám mondani. A közös ismerősünk adta meg a számomat neki, kiderült, épp keresnek egy szexuális partnert. Magamat sem értettem, talán egyetlen szóval tudnám megfogalmazni: kíváncsiság. Elvégre úgy gondoltam, ebben a felállásban legalább senki sem sérülhet, tisztán szexről van szó.

szex (2)

Még azon a pénteken leszerveztünk egy találkozót. Szép pár voltak, könnyű vacsorával és finom vörösborral vártak. Ők már egyáltalán nem voltak zavarban, hiszen nem először csinálták. Éreztem, hogyan próbálnak segíteni nekem, oldani a hangulatomon. Hihetetlen furcsán éreztem magam. Egy kicsit kiszolgáltatottnak a saját vágyaim miatt, hogy mennyire akarom, de mégis igyekeztem kontrollálni és leplezni azt, mintha csak meghasonultam volna magam előtt. Egy kis szégyen vitathatatlanul megbújt az álarcom mögött.

Ami igazán meglepett, hogy éppen a páros női tagja kezdeményezett nálam először. Mintha előre megbeszélték volna, hogy a párja végig nézi a két lány enyelgését. Óvatosan csomagolta ki a melleimet a ruhából, majd finoman szopogatni kezdte a bimbómat, amik azonnal megkeményedtek, ahogy a hűvös nyelve hozzájuk ért. Meglepődtem, mennyire felizgatott az érintése, de talán még jobban az, ahogy a minket kémlelő férfi szemébe néztem. Attól éreztem magamat szexinek és ellenállhatatlannak, ahogy ő nézett. Miközben barátnője kibontott a ruhámból, én csak őt tudtam figyelni. Lecsúszott a szoknyám, kényelmesen elhelyezkedtem a szófán. Míg ő lent dolgozott rajtam, hogy minél előbb ellazuljak és készen álljak a befogadásra, a pasija pedig fölém állt és felkínálta ágaskodó férfiasságát. Csodálatos érzés volt, elementáris erővel futott végig rajtam az érzés, mennyire vágyom a szexre vele. Szinte teljesen kizártam, hogy a barátnője is ott van, egyszerűen csak vele akartam foglalkozni. Megcsapott az illata, finom volt a bőre, a csókja. Amikor a csaj ért hozzám, jó volt, de nem a legjobb. Amikor ő tette, elvesztem. Kívántam, akartam, csak arra vágytam, hogy az övé lehessek.

Hagytam, hogy ők is kényeztessék egymást, kicsit megsimogattam azt a lányt, de a lelkem máris védekezőállásba vágta magát. Nem akarom, hogy vele legyen, engem kényeztessen, én fogom eljuttatni a csúcsra, rám élvezzen! Szinte azonnal bekapcsolt egy elemi ösztön, ami onnantól nem engedett. A levegő vibrált körülöttünk. Még akkor is, amikor óvatosan megfordított, és ráhúzta a csípőmet kemény férfiasságára. Úgy tett magáévá, mintha csak kettesben lennénk, egy kis állatias ösztönnel fűszerezve.

portrait of young  couple

És innentől kezdve mindig, valahányszor találkoztunk. De akkor már csak kettesben. Nem tudom, mi történhetett, egyszerűen képtelenek voltunk egymás nélkül lenni. Amíg eleinte a szexről szólt, addig időközben valami egészen más kötelék alakult ki közöttünk. Szövetségesekké váltunk. Titokban, az éj leple alatt, néha korán reggel munka előtt, vagy szabad hétvégéken. Ő elhagyta a lányt, és most itt fekszünk egymás mellett, csak egymásnak. Nem tudom, hogy meddig tart, remélem örökké, de közben emészt a gondolat, mi van, ha idővel én sem leszek elég neki? Képtelen lennék rá, hogy beengedjek egy harmadik felet, ahogy azt is tudom, csodával határos a mi egymásra találásunk.

Bármennyire is szabályokkal működött köztünk a hármas szex, a vágyainknak nem tudtunk parancsolni. Elszerettem egy férfit, pedig nem akartam. De most olyan jó, hogy itt fekszik mellettem.

Hozzászólások