A tökéletes szakmai fotó titka

Sok múlhat rajta!

2015/06/05

Minden, az üzleti szférában dolgozó nőnek szüksége van egy olyan fotóra, ami a szakmaiságát tükrözi. Még ha azt is mondjuk, ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján, bizonyított, hogy 0,1 másodperc is elég ahhoz, hogy egy valakiről tartós benyomást alakítsunk ki a fotója alapján.

Egy jó professzionális fotónak reprezentálnia kell minket, a cégünket és az egész márkánkat. A mai világban, ahol a LinkedIn és Facebook segítségével szakmai kapcsolatokat is kialakítunk, különösön fontos szerepet tölt be, hogy milyen képpel képviseljük magunkat. Épp ezért egyáltalán nem szerencsés vakáción készült, vagy a belépőkártyán szereplő fotónkat használni – hisz ezek nem szakemberként mutatnak be minket.

Sok nő bizony hajlamos túlgondolni az előkészületeket, ha arról van szó hogy fotót készítenek róla. „Mit kellene felvennem?”, „Kivel kellene elkészíttetnem?”, „Hogyan tehetném különlegessé?” – ez csak pár kérdés, amelyek ilyenkor rendszerint felvetődnek.

Pedig egy szakmai portré nem kell, hogy ekkora nyűg legyen. Fogd fel te is egy jó mókaként úgy, hogy követed tippjeinket!

Kattints a részletekért!

Hozzászólások