A törvény korlátozza Csobot Adél és Istenes Bence boldogságát

Már tudják, hogy fiuk vagy lányuk lesz

2016/01/28

Óriási az öröm Istenes Bence és Csobot Adél életében, hiszen kiderült, hogy kisfiút várnak. Már csak egy dolog miatt kell aggódniuk, a törvény szerint ugyanis mindkettejüknek nyilatkozatot kell tenniük.

received_2491012060986581

Talán nincs is boldogabb pár most a világon, mint Bence és Adél, hiszen nyáron egy új taggal bővül a kis családjuk. Bár a fiatalok nagyon szeretik egymást, házasságról egyelőre hallani sem akarnak, hiszen most a kisfiuk a legfontosabb – ez azonban egy kicsit megbonyolítja a babavárást.

„Ha sem házasságban nem él az anya, sem nyilvántartott élettársi kapcsolata nincs, akkor az apa teljes hatályú elismerő nyilatkozattal magáénak ismerheti el a gyermeket, de ebben az esetben a apasági elismerő nyilatkozat mellé szükséges egy-egy igazolás arról, hogy az anya nem él házasságban, és nem szerepel az Élettársi Nyilatkozatok Nyilvántartásában” – szól a törvény.

Istenes Bence azonban emiatt nem érzi úgy, hogy el kéne sietniük a dolgokat.

Kitöltjük majd a papírokat, emiatt nem fogunk szülés előtt összeházasodni. Majd ha úgy érezzük, hogy itt az ideje, akkor esetleg. De az esküvő egyelőre nem szerepel a terveink között – mondta az RTL Klub sztárja a Storynak.

󾌧󾌧󾌧󾆤󾆤󾆤󾆫󾆫󾆫#vasárnapifejek #szeretemeztazembert

Közzétette: Csobot Adél – 2016. január 24.

Ez azonban mit sem von le abból, hogy mennyire várja a picit: náluk nem csak a kismama, de a kispapa is érzékeny lett a terhesség alatt.

„Mindig is arról álmodoztam, hogy előbb egy fiam lesz, aztán pedig egy lányom. Fura érzés, de most, hogy apa leszek, gyakrabban előfordul velem is, hogy meghatódom. Hetek óta beszélek Adél pocakjához, és állítom, hogy soha nem volt olyan szép, mint most. Valahogy átalakult, már anyának látom őt – vallotta be Istenes Bence.

Hozzászólások