A TV2 megszerzi az RTL-es arcokat?

Teljes stábok igazolnak át

2016/01/26

Sorra nyúlja le az RTL-es szakembereket a TV2: a csatornánál olyan bevált kollégákat alkalmaznak, akik néhány napja még a konkurenciánál voltak.

Fogynak az emberek az RTL Klubnál, miután a tulajdonost és a vezérigazgatót is leváltották a TV2-nél, olyan új kollégákkal töltik fel a pozíciókat, akik korábban épp a konkurencia csapatát erősítették. Többek között az Andy Vajna által megvásárolt csatornánál van  a 8.08 és a Reflektor stábjának nagy része, de a korábban RTL-es tartalmakat gyártó Iko produkció is átnyergelt, és például az Édes Életet már Wisinger János cége készítette.

„Márciustól, de legkésőbb április elejétől beindul az új műsorstruktúra. Rengeteg új műsor indul majd, az új vezérigazgató, Dirk Gerkens tervei között az is szerepel, hogy felfuttatja a kábelcsatornákat, azaz a SuperTV2-t, a FEM3-at és a Pro4-et, de az anyacsatornára is sok új műsort terveznek. Ehhez persze kellenek a jó szakemberek, így nem meglepő, hogy korábban már ilyen feladatokat végző embereket keresnek. Mivel Dirk Gerkens és az új programigazgató is az RTL Klub berkeiben ismerős, egyértelmű, hogy onnan szipkázzák el a szakmai tudást és emberi erőforrást” – árulta el a Blikk egyik informátora.

8.08
A 8.08 stábja már csatornát váltott – vajon a műsorvezetők is mennek?

„Egy biztos, a TV2-nek nagyon jót tenne végre, ha rendeződne a helyzet. Az itt dolgozó kollégák számítottak arra, hogy sok volt RTL-es munkatársuk lesz, ami egyáltalán nem baj, ha lesznek új műsorok. Mert végre legalább történik valami – tette hozzá egy másik munkatárs.

Hozzászólások