A várva várt program: Belvárosi Sörfesztivál

Jéghideg korsó sörök és ínycsiklandozó street food

2019/05/28

Reményeink szerint az időjárás is kedvezni fog a budapestiek egyik leginkább várt fesztiváljának, így ismét gondtalanul szórakozhatunk a belvárosi sörfeszten! 

Szinte mindenkinek megvan az az érzés, amikor egy meleg nyári délután hatalmas sóhajjal a maga mögött hagyja az irodát, és azon gondolkodik, hogy hol kellene összejönni a barátokkal, ahol lehetőség van pár korsó jéghideg minőségi sörrel és ínycsiklandozó falatokkal elhalványítani a dolgos nap eredményeit, és kiereszteni a gőzt! Nem kell sokat gondolkodni, kutakodni, erre a legjobb helyszín a Belvárosi Sörfesztivál a Szabadság téren. A tavalyi óriási sikerű, nagy látogatottságú esemény után idén júniusban immár harmadik alkalommal újra megrendezésre kerül a legkedveltebb és legjobban várt hazai sörfesztivált a Belváros szívében.

sor

Páratlan nevekkel, kivételes sörfőzdékkel készülnek, elhozzák a világ sörnagyhatalmait, prémium minőségű külföldi söröket valamint a hazai kézműves sörök legjavát. Ahogy eddig is, most is az a cél, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassák a magyar sörfőzdék kiváló termékeit is.
Az eddigi hagyományokat követve igyekeznek, hogy rendezvényünk izgalmas ötvözete legyen a minőségi sör, street food és egyéb kísérő és zenei program kínálatnak!

BELÉPÉS:

A rendezvényre a belépés INGYENES, de a sörfogyasztáshoz egyedi fesztiválüvegpoharat kell vásárolni! A sima fesztiválüvegpohár 1999 Ft, a prémium pohár pedig 2500 Ft, azonban a pohár ára tartalmaz 4 dl sört. 

Az esemény oldalát és további információkat ITT találsz! 

Hozzászólások