A világ legjobban fizetett influencerei

Súlyos milliókat keresnek a Youtube sztárok

2018/12/05

Ha érdekel mennyit keresnek a világ legismertebb youtuberei, görgess lejjebb és megtudhatod kik a legjobban fizetett influencerek napjainkban!

Mint minden évben, most is megnevezte a Forbes a legjobban fizetett influencereket, akik közül a legtöbb pénzt a legfiatalabb kapta, egy mindössze hétéves kissrác. Igen, ez teljesen komoly! De nézzük a listát, ki került be a top10-be.

10. Logan Paul-14,5 millió dollár
Botrányai ellenére simán felfért a listára Logan Paul, aki forintba átszámolva több mint 4 milliárdot keresett 2018-ban. Sőt, botrányai után csak még több pénzt kapott.

 

9. PewDiPie-15,5 millió dollár
Felix Kjellberg leginkább arról híres, hogy videójátékokkal játszik, és közben kommentálja azokat. Évekig a legjobban fizetett youtuber volt, aztán botrányai akadtak, miután több antiszemita és rasszista megjegyzést is tett videóiban, így már rég nem ő a legnépszerűbb. Persze így is közel 4 és fél milliárd forintot keresett idén.

 

8. Jacksepticeye-16 millió dollár
Sean McLoughlin egy ír youtuber, aki szintén azzal gazdagodott meg, hogy videójátékokkal játszik, amit közvetít. Több mint 4 és fél milliárd forintot keresett ezzel idén.

 

7. VanossGaming-17 millió dollár
Ki gondolta volna, hogy a videójátékozás ennyire kifizetődő dolog? Evan Fong egy kanadaigamer, aki Call of Duty-va és hasonlóakkal játszik, amire közel 24 millió ember kíváncsi. Nem véletlen, hogy ezzel annyi kattintást szerzett, ami 4,85 milliárd forintot ért.

6. Markiplier-17,5 millió dollár
Igen, jól sejted, ő is egy gamer, aki PS4-es játékokkal játszik. És ezzel pénzt keres. Rengeteg pénzt: majdnem 5 milliárd forintot.

 

5. Jeffree Star-18 millió dollár
2010 óta készít YouTube-videókat, közel 11 millió feliratkozója van. Ő végre nem egy gamer, hanem egy beauty-blogger, akinek saját sminkmárkája is van. Utóbbi meg is dobta a vagyonát, 2018-ban a rúzsokkal és highlighterekkel több mint 5 milliárd forintot keresett.

 

 

4. DanTDM-18,5 millió dollár
A brit gamer, Daniel Middleton – akinek valószínűleg semmi köze Katalin hercegnéhez – Minecrafttek és Fortnite-tal játszik, amivel turnézik is, és idén összeszedett vele 5,27 milliárd forintot.

 

3. Dude Perfect-20 millió dollár
Jó, ez kicsit csalóka, mert itt egyszerre 5 pasiról van szó, vagyis ez az összeg gyakorlatilag öt felé oszlik. A srácok olyan videókkal lettek milliomosok, amikben trükköket mutatnak be olyan lazasággal, hogy arra nehéz szavakat találni. Közel 6 milliárd forinton kell idén osztozniuk.

 

2. Jake Paul-21,5 millió dollár
Hogy mivel lehet több mint 6 milliárd forintot keresni egy évben? Például azzal, hogy egy másik híres youtuber, Logan Paul öccse vagy, és hülyeségeket posztolsz.

 

1. Ryan ToysReview-22 millió dollár
Ryan egy hétéves kisfiú. Igen, 7 éves. Még csak most kezdte az iskolát, de már évi 6,3 milliárd forintot keres, azzal, hogy játékokat tesztel, amikről a szülei videókat töltenek fel YouTube-ra. Ennek köszönhetően egyébként már saját játékmárkája is van.

 

forrás

Hozzászólások