A világ legtöbbet kereső videósai

Óriási biznisz hatalmas pénzekkel

2018/01/10

Óriási népszerűségnek örvend manapság a videózás, rengetegen elképesztő karriert építettek fel. De vajon kik keresnek vele a legtöbbet? Eláruljuk!

A videók gyártásával nagyon sokan abba a szerencsés helyzetbe kerültek, hogy hobbijukkal tudnak foglalkozni akár teljes foglalkozásként, ha pedig valaki nagyon ügyes, óriási összeget is tud ezzel keresni. Most be is mutatjuk azokat, akik a legtöbb pénzt tudják ezzel megkeresni!

4. helyezett: Mark Fischbach és Logan Paul (holtverseny) – 12,5 millió dollár

Mark, vagy elterjedtebb, internetes nevén Markiplier csatornája a videójátékokra fókuszál. Energetikus stílusának köszönhetően már több, mint 19 millióan követik, és a videózáson kívül nagyon szeretne a zenével és a színészkedéssel is foglalkozni.

mark

Logan Paul már több, mint 15 millió feliratkozóval rendelkezik, akik nyomon követhetik a srác életét vlogjain és reakcióvideóin keresztül. Nemrég azonban bejelentette visszavonulását egy videója miatt, amely miatt rengeteg támadást kapott.

logan

3. helyezett: Dude Perfect – 14 millió dollár

A Dude Perfect csatornát egy ikerpár, Cory és Coby Cotton készítik pár haverjukkal, s mindannyian kosárlabdázók voltak a középsuliban. Videóik a sport témakörében készülnek, amelyek között vannak nagyon viccesek is.

dude

2. helyezett: Evan Fong (VanossGaming) – 15,5 millió dollár

A 25 éves kanadai srác videóiban szintén játszani szokott, azonban ami a csatornáját igazán kiemeli a többi hasonló közül, az a minőség, ugyanis nagyon ügyel a szerkesztésre és különböző technikai megoldásokat szokott alkalmazni.

evan

1. helyezett: Daniel Middleton (DanTDM) – 16,5 millió dollár

A 26 éves srác videós neve a TheDiamondMinecart, és a Minecraft játékra fókuszál. Érdekesség, hogy egy másik Minecraft youtubert vett feleségül, JemPlaysMC-t. Dan óriási sikereket ért el, 2017-ben világkörüli turnéja volt, amely során négy estjére is eladták az összes jegyet a Sydney Operaházba.

daniel

Forrás/Kiemelt kép: LinkedIn

Hozzászólások