A VV sztárját daganat miatt műtötték

Ülni is alig tudott, annyira nyomta a gerincét

2015/06/08

A Való Világ nagy taktikusa, VV Viki komoly műtéten esett át: egy tumort kellett levenni a gerincéről, ami miatt már mozogni is alig tudott.

VV Vikit a Való Világ 6. szériájában ismerte meg a közönség, és miután vége lett a műsornak, kerülte a celebéletet; bár jó ideje az RTL Klubnál dolgozik, keveset szerepel a médiában. Éppen ezért lepődött meg, amikor az egyik napilap olvasóriportere felismerte, majd tájékoztatta az újságot. A valóságshow taktikusa bevallotta, mi történt vele.

Régóta szenvedtem miatta, főleg akkor, ha huzamosabb ideig kellett ülni. A ciszta elég rossz helyen volt, pont a farokcsontomnál, így mindig éreztem. Akkor is, ha ráfeküdtem, azaz nyomásra is érzékeny volt. Az orvosom sem tudja, mitől jött ki, én arra gyanakszom, hogy amikor kézilabdáztam, sokat estem rá” – mesélte a Blikknek VV Viki.

VV Viki és Zsófika

Ha Viki halogatta volna a műtétet, vagy egyáltalán nem akarta volna elvégeztetni az operációt, nagyon komoly következményekkel kellett volna szembenéznie. 

Ezek a ciszták megjelenhetnek spontán módon, de fizikai behatásra is, azaz nem elképzelhetetlen, hogy esések miatt alakulnak ki. Ha létfontosságú szervet vagy testrészt érintenek, például a gerincoszlopot, ahol idegek vannak, anatómiai elváltozást is okozhatnak. A ciszta ronthatja a vérellátást, elnyomhat idegeket, károsíthatja a végtagot beidegző idegeket is, amitől le is lehet bénulni” – mondta a napilapnak Dr. Kóczán István belgyógyász.

Hozzászólások