A miskolci lány is a Supermodel of the year 2014 esélyese

2014/06/25

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper DominikaVeréb ViktorVári Ágnes és Dorogi Vivien után Szepesi Esztert is megismerhetitek.

szepesi

“Szepesi Eszternek hívnak, 1994-ben születtem Miskolcon. Az általános és a középiskolát is itt végeztem el. Az evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumba jártam, ahol tavaly végeztem pedagógiai szakon. Szeptembertől szeretném folytatni a tanulmányaimat. Nyolc évig táncoltam modern táncot és balettot. Imádom a divatot, a modellkedés már egész kicsi korom óta érdekel, és remélem, a későbbiekben tudok majd érvényesülni ebben a szakmában. Nagyon örülök, hogy bekerültem a legjobb 10 közé és bízom benne, hogy a verseny után új utak nyílnak meg előttem. Köszönöm a lehetőséget a Netcastingnak!”

Hozzászólások