Adrenalin, benzingőz és őrülten zseniális mutatványok

Először Magyarországon a Nitro Circus

2015/06/08

Magyarországon eddig sosem látott látvány show-val érkeznek hozzánk a legvagányabb és legbátrabb motorosok a Nitro Circus keretein belül.

Őrült és egyben zseniális az, amit a Nitro Circus fellépői a show keretein belül csinálnak: a motorsportot olyan szintekre viszik, amiről földi halandó csak álmodozik. Aki élvezi a benzingőzt, aki szeret ámulni mások bátorságán és vakmerőségén, annak június 14-én a Grupama Arénában a helye.

A rendezvényen olyan öreg motorosok teszik tiszteletüket, mint Travis Pastrana, aki tizenhétszer szerzett érmet az extrémsportok olimpiájának számító X-Games versenyein. A freestyle motocross királya mellett érkezik Josh Sheehan, aki tripla hátraszaltójával beírta magát az extrémsportok történelmébe.

Nitro Circus Live - European Winter Tour 2013

„Mindenkit lázba hozott az, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj show-t az Atlanti-óceán ezen oldalára. Itt született a motocross, itt kezdődött minden, és mi törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból az itt töltött idő alatt. Mindig szerettem Európában versenyezni a fanatikus szurkolók miatt, ráadásul Budapesten először mutatjuk meg magunkat, úgyhogy alig várjuk, hogy ott legyünk, és feltekerjük a hangerőt” – nyilatkozta Travis Pastrana.

A Nitro Circus felnőttek és gyerekek számára felejthetetlen élményt nyújt, hiszen ezek a srácok fittyet hánynak a gravitációra, nem ismerik azt a szót, hogy lehetetlen, hanem amikor azt hisszük, hogy innen már nincs tovább, akkor mutatnak egy olyan elképesztően őrült, vakmerő és mégis szenzációs mutatványt, amitől leesik az állunk.Az adrenalinfüggőségben szenvedő freestyle motorosok elképesztő mutatványait Amerika után végre itthon is végignézheti a közönség, a hatás pedig garantáltan nem marad el. 

Hozzászólások