Agystimuláló készülék otthonra

Már megint az internet és a hülyék találkozása...

2016/07/08

Manapság már minden beszerezhető a netről, hála érte az égnek. Egy fickó rendelt is egy agystimulálót otthonra, merthogy ilyet is árulnak ám!

Csúnya égési sérüléseket szerzett az agya helyén mindkét oldalon. Nagy kárt nem tett benne, de akkor is… Azt mondta azóta fél újra feltenni az elektródákat. Az első fotón látszik az agykárosult fickó, a másodikon pedig egy agyszimulátor vagy agystimuláló valami, amit frankón pár fontért árulnak a neten, ráadásul olyan szöveggel, hogy aki megveszi a gyerekén is használhatja, és okosabb lesz a suliban!

A tudós szakértők persze óva intenek az otthoni maszek agystimulálástól, bár ezt te is meg én is meg tudjuk állapítani… Kár hogy a sulis éveim alatt nem volt ilyesmi. Mondjuk volt helyette boros kóla, az is egyfajta agystimulálás volt, meg marha bátrak is voltunk tőle, és picit lepusztítottuk az elménket, hogy elviseljük Piroska nénit, akinek lábszagú lehelete volt… na de az egy másik történet.

Mindent egybevetve és simán stimulálnám itthon az agyamat ezzel a cuccal, mert nagy kárt már nem tudok benne okozni, viszont hátha valamilyen sokk érné, amitől szuperhőssé válhatnék és megmenthetném az embereket – a pénztárcájuktól.

Kellemes hétvégét, kedves barátaim, és mindenki stimulálja az agyát, ahogy és amivel csak tudja!

Hozzászólások