Ahogy csókol, úgy érez!

Tudd meg, mit jelent a szeretett férfi csókja!

2014/10/11

A férfiak viselkedésén igen nehéz kiigazodni, mert nem szeretnek kitárulkozni, de egy csók sok mindent elárul. Ha figyelsz arra, hogy miként csókol, megfejtheted titkolt érzéseit.

Puszi a fejre

Kicsit távolságtartó a viszonyotok, még nem élvezitek egymás feltétlen bizalmát. Vannak még titkok, félelmek, akadályok köztetek, amit le kell küzdenetek!

csók 2

Szájrapuszi

Jó irányban haladtok, de az igazi út még vár rátok, mert egy gyors szájra adott puszinak többféle jelentése lehet. Ha gyakran teszi ezt meg, akkor élete társát látja benned, a jövőjét veled tervezi, de nincs kész az elköteleződésre. Ennek a kapcsolatnak még ki kell teljesednie.

“Francia csók”

Társként és nőként egyaránt fontos vagy neki. Érzelmei mélyről fakadnak, ezért vállalja nyelvetek elidőzzön egymás szájában.

Homlokra lehelt csók

Boldog párkapcsolatban élsz, és hosszútávon is ez vár rád, ha nem élsz vissza a bizalmával. A homlokra lehelt finom puszi ugyanis a feltétlen szeretet, bizalom és meghittség jele.

puszi

Csókok a nyakra

Akár félre is értheted, hogy csak “azt” akarja, de nincs igazad. A kémia nagyon működik köztetek, óriási tűzzel lángol a szerelme irántad, alig tud betelni a testeddel és a lelkeddel. Ez utóbbi nagyon fontos! Mert nem csak az ágyban, hanem minden területen jól érzi magát veled, és ezt ki is nyilvánítja.

Játékos puszi az arcra

Szeret téged, de nem igazán a nőt látja benned, hanem az őt oltalmazó és védelmező anyát. Emellett még egy kicsit gyereknek érzi magát, félénk, ezért ad inkább puszit az arcodra, és nem csókot a szádra. A helyzet egyáltalán nem reménytelen, erősítsd benne a férfit!

 

Hozzászólások