Ajándék tippek karácsonyra hölgyeknek

Ötletes ajándékok karácsonyra

2017/12/07

Vészesen közeledik a karácsony, úgyhogy itt az ideje bevásárolni a szeretteinknek. Ha valaki elakadt volna az ötleteléssel, adunk pár ajándék tippet!

Kifogytál az ötletekből, hogy mit vegyél a szerelmednek, feleségednek, barátnődnek, anyukádnak? Mi segítünk! Reméljük néhány tippünk segítségedre lesz és megihletődsz ajándék ötletek terén.

A sminkmániásnak
Akadnak hölgyek, akik megszállottan imádják a sminkeket. Habár nehéz nekik vásárolni a színek eltalálása miatt, de ha bemész pl. a Macbe vagy a Bobbi Brownba és összeállíttatsz egy kis ajándékcsomagot szempillaspirálból, szemceruzából és rúzsokból tuti nem nyúlsz mellé.

mac

A divatmániásnak
Clutch. Bármilyen színben, méretben. Mindenhez illik és minden nő imádja a kistáskákat, a borítéktáskákat, a különleges táskákat.

clutch

A stresszesnek
Egy masszázsutalvánnyal vagy egy SPA kezeléssel biztos nem nyúlsz mellé. Annyi helyen lehet már masszíroztatni nem is drágán. És mi lehet jobb, mint kikapcsolódást ajándékozni?

masszazs

A bohókásnak
Társasjátékot nem csak a csemetéknek lehet vásárolni. Egy jó társas, amely elgondolkodtat a hűvös esték legjobb kelléke. Mellékesen pedig már 18+-os játékokat is lehet kapni, ha kicsit feldobnád a pároddal a hangulatot.

társasjáték

A bulizósnak
Mixerállvány, vagy valami ivással kapcsolatos játék. A mixerállvány azért jó, mert szuper kiegészítő lehet a lakásba is.

mixerallvamy

Ha tele vagy pénzzel
Egy wellness hétvégével vagy ékszerrel lehetetlen mellé nyúlni. Ezekkel egy probléma van: általában drágák. Azonban ha jól utánanézel remek ajánlatokat találsz karácsony előtt különféle kupon oldalakon. kedvező áron.

wellness

Ha olcsó ajándékot akarsz
Vegyél egy szuper képkeretet melybe legalább 6-7 fotót tehetsz. Biztos könnyeket csalsz néhány kedves képpel a családtagjaid szemébe.

kepkeretek

Ha már tényleg nem tudod mit vegyél
Menj be bármelyik homedekor boltba, az IKEÁT nem javasoljuk, mert óriási sorok vannak jelenleg. Tapasztalat. A nők mindennek örülnek. Tényleg mindennek, higgyétek el.

homedekor

Hozzászólások