Ajándéktippek karácsonyra bárkinek

Ha már végképp nem tudod, mit vegyél, ezeknek bárki örülne

2017/12/08

Vannak emberek, akiknek óriási fejtörést okoz az ajándékvásárlás karácsonyra, azonban a következő meglepetéseknek mindenki örülni fog!

Már adtunk tippeket, hogy milyen ajándékokat érdemes adni a hölgyeknek, most pedig adunk pár olyan ötletet, aminek bárki nagyon örülne karácsonyra. Ha már végképp kifogytatok az ötletekből, ezekkel nem foghattok mellé!

Fej/fülhallgató

Nem csak a zeneimádók örülnének egy jobb minőségű fej- vagy fülhallgatónak, hiszen a legtöbb ember szeret zenét hallgatni útközben vagy akár munka közben. Egy ilyen szuper ajándék biztos elnyeri mindenki tetszését.

headphone

Hangszóró

Szintén a zenéhez kapcsolódik, egy hangszóró is olyan ajándék, ami nagyon jól tud jönni, azonban nem biztos, hogy magunknak meg is vennénk. Amikor azonban már a miénk, imádjuk!

Különleges kávé/tea

Természetesen nem mindenki szereti a teákat és a kávékat, az viszont ritka, hogy valaki egyiket se fogyasztaná. Érdemes lehet beszerezni egy különlegesebb és ritkább kávét vagy teát, amit nem kap meg akármelyik boltban.

tea

Sál

A hideg idő beköszöntével ezzel tuti nem nyúlunk mellé, hiszen sálat mindenki hord. Természetesen igyekezzünk az adott személy ízléséhez igazodni, és biztosan imádni fogja az ajándékát!

Parfüm

A parfüm egy igazi jolly joker, hiszen egészen tini kortól az idősebb korosztályig, nemtől függetlenül bárkinek adhatjuk ajándékba. Az a legjobb, ha megfigyeljük, milyen típusú illatokat szeret az illető és ennek megfelelően beszerezni egy fincsi parfümöt.

perfume

Pizsama

Ez is egy igazán szuper univerzális ajándék lehet.

Személyre szabott útlevéltartó

Ha az illető szeret utazni, íme a tökéletes ajándék! Mindenki szereti a személyesebb ajándékokat, ha pedig még az ember hobbijához is kapcsolódik, az maga a tökély.

etsy.com

Kép

Egy szép képkeretben lévő közös kép nagyon szívhez szóló meglepetés lehet, és figyelmességet, odaadást tükröz.

Világítós telefontok

Oké, ez nem tartozik a leghasznosabb ajándékok közé, viszont nagyon menő, és ha valaki szereti a különböző telefontokokat, ezt biztosan imádni fogja.

phone
Pinterest

Otthoni dekoráció

Egy szép földgömb, esetleg egy kép/festmény nagyon időtálló ajándékok és akárhányszor meglátjuk, mindig eszünkbe jut, hogy kitől kaptuk.

Háztartási gép/eszköz

Sokan rossz ötletnek tartják a háztartási eszközök ajándékozását, viszont ha valaki szeret otthon tenni-venni és sütni, főzni, az 100%, hogy nagyon fogja értékelni ezt a figyelmességet és nagy hasznát fogja venni!

cooking-1940689_960_720

Bakelit lemezjátszó

Nagyon retro, viszont hihetetlenül trendi lett ismét, ráadásul egy nagyon szép eleme lehet a szobának is.

bakelit

Határidőnapló

Az emberek többsége szereti a szép füzeteket és naplókat, így ezzel is nehéz mellélőni. Ha valakiről tudjátok, hogy jól jöhet a munkájához/sulihoz, vagy hogy szereti rendszeresen számon tartani a teendőit, esetleg épp ellenkezőleg, egy kissé hajlamos a szétszórtságra, annak ez lehet egy tökéletes ajándék.

 

Hozzászólások