Ajjaj! Beleszerettem anyuci pici fiába!

Vedd fel a nyúlcipőt ha egy örök gyerekbe szerettél bele!

2017/07/26

Nem mindig könnyű beismerni ha nem a legmegfelelőbb férfiba szerettél bele, de ha anyuci pici fiát fogtad ki magadnak, jobb ha szeded a sátorfádat! 

Az anyuci pici fia effektusról már mindenki hallott és sajnos elég sokan át is élték már ezt a reménytelen helyzetet. A választottad lehet hűséges, jóképű, vicces, stabil egzisztenciával rendelkező, ám ha túl nagy szerepet játszik az életében az anyukája, menekülj! Természetesen nem az a probléma ha sűrűn felhívja, érdeklődik a hogyléte felől és sűrűn látogatjátok. Azonban ha minden előtt áll az anyukája és a mama mindenbe beleszól, jegyezd meg: örökre a tiéd marad másodkormányos szerepe. 

Az örök gyereket ugyan elcsábíthatod, de tudd, hogy az otthontól való elszakadása csak ideiglenes dolog. Rengeteg fájdalomtól kíméled meg magad ha időben felismered a helyzetet, hogy bizony szerelmed szívében két nőnek igencsak szűkös a hely. Hiába hiszed azt, hogy majd te fogod megváltoztatni ezt és kitúrod az anyósjelöltet. Esélytelen! 

Miről ismered fel az anyatigrist? 
Először is figyelmeztető jel lehet, ha a párodat az anyukája egyedül nevelte fel. Ezeknek a férfiaknak mindig szorosabb a kötődése az anyjukhoz, mint a teljes családban felnőtt embereknek. Ennek tudományos oka is van, mindjárt elmagyarázzuk, de lássuk a további jeleket. Ha a kedvesednek kulcsa és bejelentés nélküli bejárása van anyuci lakásába, az sem biztos, hogy bíztató dolog. Az is gyanúra adhat okot, ha naponta többször is beszélnek telefonon, a srác pedig habozás nélkül lemondja a közös programotokat, mert a mamát ápolni kell a náthája miatt, vagy elkíséri inkább bevásárolni, netán azért siet el, hogy becsavarjon nála egy villanykörtét. Az örök anya addig küzd, amíg a konkurens nőt el nem marja a fia mellől, így nem árt alaposan felkészülnöd a harcra.

anyos2

Miért? 
Egy gyermek születése alapvetően megváltoztatja a férfiakat és a nőket is. Az anya számára egyrészt felértékelődik a férje, hiszen ő lett az a személy, akivel az egyik legfontosabb női feladatot, az élet továbbadását megvalósíthatta. Az anyaság ugyanakkor el is távolítja a párjától, ezáltal az apa egy időre kizáródik a kapcsolatból, mert ilyenkor minden nő számára a gyerek az első. Ez pedig a nőknek maga az ördögi kör: egyre szorosabb viszonyban van a gyermekkel, ezáltal a férje egyre jobban próbál közel kerülni hozzá, a nő egyre durvábban utasítja el, hogy védje a babával való kapcsolatát. A férfi ezek után más karjaiban köt ki, aztán pedig lehet szidni mekkora szemét. Az, valóban undorító dolog egy kisbaba mellett megcsalni a feleséget, de ha a nő már nem nő, pusztán anya, akkor mi van? Kinek van igaza? Ezáltal a védekező vagy magára maradó anya minden szeretetével a gyereke felé fordul. Ha lánya született, barátnőnek tekinti, ha pedig fia van, ő lesz az igazi férfi számára, kvázi szerelmes lesz a saját gyerekébe. 

A fiúknál általában 14-16 éves korban megtörténik a szülőről való leválás, de vannak olyan anyák, akiknek még csak ennek gondolatától is futkos a hideg a hátán, hiszen úgy érzik, hogy akkor kiüresedik az életük. Ezért inkább megpróbálják kitolni az anyaságuk idejét. Viszont ők csak úgy lehetnek örök anyák, ha a csemetéjük örök gyerek marad. Mivel egy gyermek akkor lesz igazán felnőtt, ha saját családot alapít, ezek az anyukák mindent megtesznek, hogy kiiktassák a fiuk életéből a nőket, akik netán elvehetik tőlük dédelgetett szemük fényét. A férfiaknak pedig nagyon kényelmes életmód az, ha mindent elintéznek helyettük. 

Három kérdéssel a színfalak mögé leshetsz, ha gyanakszol: ki ért meg legjobban, ha bánt valami, ki hív legelőször, hogy boldog új évet kívánjon, és ki vásárol neked ruhát? Menekülj, ha azt a választ kapod, hogy természetesen az anyukám. Ritka és kivételes esetben tudod csak leválasztani az ilyen fickót az anyjáról.

Egyetlen esélyed lehet csupán, ha te magad is anyáskodó nő vagy, aki ugyanazokat a szolgáltatásokat képes nyújtani a pasinak, mint az imádott mama. Sőt, valamivel többet is, hiszen te egyszerre bújhatsz bele az anyapótló, valamint a csábító szerepkörébe.

(via)

(photos: themuttonclub.com, rd.com)

Hozzászólások