Akit tényleg buldózernek hívnak

Ben Tameifuna, a másfél mázsás tank

2016/07/19

Ben Tameifuna egy hús-vér buldózer. Az Új-zélandi rögbijátékos a maga szolid 182 centijével és 155 kilójával igazi tankként dolgozik a pályán!

A rögbi az igazán kemény, tökös férfiak sportja. Védőfelszerelés szinte semmi, ellenben időnként akkora ütközések sikerednek a pályán, amitől egy átlagos testalkatú ember lazán kettétörne. Főleg, ha az érkező játékos nem más, mint az emberbőrbe bújtatott buldózer, Ben Tameifuna.

A játékos 182 centi magas, és ehhez másfél mázsa súly párosul, ami azért már elég emberes. Képzeljük csak el, hogy lendületből nekicsapódunk a testének… Vajon milyen ívben, és milyen távolságra pattannánk róla? Mert hogy megmozdítani nem tudjuk, az biztos. Bent természetesen nem épp sprinterként szokták alkalmazni a pályán. Nem nagyon értünk a rögbihez, de azt mi is belátjuk, hogy az úriember fő feladata az ellenfél játékosainak feltartóztatása, ehhez pedig kifejezetten ért.

Ben egyébként ökölvívóként is kipróbálta már magát, bár abban azért nem annyira eredményes – még. Az biztos, hogy Golyót nem szívesen engednénk vele egy ringbe, még ha nem is kételkedünk benne, hogy a magyar nehézsúly koronázatlan királya jönne ki onnan győztesként.

Hozzászólások