Ákos hatalmas büntetést kapott kijelentéséért

Öngólt rúgott az énekes

2015/12/16

Hatalmasat bukott Ákos a véleménye miatt, miszerint a nő dolga a szülés: támogatója a Magyar Telekom felbontotta a szerződésüket.

Nem kér Ákosból és a női szerepről alkotott véleményéből a Magyar Telekom, aki a hagyományok Ákos Arénakoncert hivatalos támogatója – volt eddig, ugyanis az Echo TV-ben adott interjúja után szerződést bontott az énekessel.

Ákos arról fejtette ki a véleményét, hogy a nő feladata nem az, hogy annyi pénzt keressen, mint a férfi, hanem hogy tartozzon valakihez és szüljön neki gyereket. Egy olyan multinál, mint a Telekom, még csak fel sem merülhet, hogy a nők a nemük miatt ne kerülhessenek feljebb a ranglétrán vagy kapjanak kevesebb fizetést.

A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk. 

Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

EGY.Már csak 1 nap és itt a MÉG EGYSZER lemezbemutató DUPLA ARÉNA koncert…!!!Dec. 16. és 17. Papp László Budapest…

Szerző: Ákos2015. december 15.

Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását” – írta meg az Indexnek a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Közben a Fabeookon igazi hadjárat indult Ákos koncertje ellen: a felháborodott (ex)rajongók sorra posztolják a durva üzeneteiket az énekes megszólalásával kapcsolatban, és bár Ákos menedzsemntje szorgalmasan törli a kommenteket, nem elég gyorsak ahhoz, hogy ne derüljön ki: rengeteg embert felháborodott az interjú miatt.

Hozzászólások