Aktmodellel csalta feleségét a futballsztár

James Rodríguez félre lépett

2016/01/22

Szexbotrány miatt áll a bál a Real Madridnál, ugyanis a spanyol futballcsapat sztárja, a kolumbiai James Rodríguez, megcsalta feleségét egy orosz modellel. A pár állítólag válófélben van.

received_2491012060986581

Egy kolumbiai bulvárlap szellőztette meg azt az információt, miszerint országuk kedvenc futballistája, James Rodríguez, válni készül feleségétől, miután neje megelégelte, hogy rendszeresen rossz kapuba csavarta a labdát. A focista párja legfőképpen azon akadhatott ki, hogy a pletykák szerint Rodríguez Helga Lovekatyval szűrte össze a levet, aki egy ismert, aktfotókon is szereplő orosz modell.

A Real Madrid sztárja állítólag többször is randizott a többnyire hiányos öltözékben lefotózott leányzóval. James fejét végül annyira elcsavarta a csábító fehérneműmodell, hogy végül az ágyban kötöttek ki. Rodrígueznek és megcsalt nejének, Daniella Ospinának egy közös gyermekük is van. A nő nem tudja megbocsátani férje botlását, ezért a családi rend felborul: Daniella be adja a válókeresetet.

A Real Madrid háza táján történt már hasonló esett. Cristiano Ronaldo öt év együttlét után vált el Irina Shayktól, miután egyes hírek szerint felesége ismeretlen nők smseit találta meg a focista telefonján. Arról is szóltak pletykák, hogy a sztár folyamatosan csalta párját, aki szintén egy orosz modell. Ez utóbbi hasonlóság miatt a Rodríguezzel randizgató Helgát már az új Irina Shaykként emlegetik Oroszországban.

Hozzászólások