Alattomos ámokfutás a kedd esti angol rangadón – videó

Diego Costa válogatás nélkül taposott

2015/01/28

Kedden este a Chelsea egy hosszabbításban rúgott góllal legyőzte a Liverpoolt a Ligakupában, és bejutott a döntőbe, ahol még ellenfélre vár. A meccs azonban nemcsak a hatalmas küzdelem, hanem Diego Costa, a londoniak csatára miatt is emlékezetes maradt, aki elképesztően alattomos, válogatás nélküli ámokfutásba kezdett.

Egy Chelsea – Liverpool összecsapás bármikor rangadónak számít Angliában, főleg, ha hosszabbítás van, és kilencven helyett százhúsz percig feszülnek egymásnak a csapatok. Végül egyetlen gól döntött, mégsem a szerzője, a szerb Braniszlav Ivanovics volt a meccs főszereplője, hanem csapattársa, a spanyol-brazil Diego Costa, aki nem először viselkedik ilyen sunyin és brutálisan a futballpályán.

Előbb Embre Cant taposta meg, láthatóan szándékosan, és még sárga lapot sem kapott, majd a második félidőben Martin Skrtel sem úszta meg, ő is kapott a gólerős támadó stoplijaiból egy helyes kis lenyomatot a lábfejére. Ez sem tűnt véletlennek… Diego Costa áldozatai: 1. Emre Can:

 

2. Martin Skrtel:

A végén pedig kedd esti előadását megkoronázta azzal, hogy dulakodni kezdett Steven Gerrarddal, a Liverpool legendájával, aki pedig sosem a balhéiról volt híres az Anfield Roadon.

3. Steven Gerrard:

A Chelsea ezzel bejutott az angol ligakupa március elsejei döntőjébe, és szerda este dől el, hogy a Tottenham Hotspur, vagy a harmadosztályú Sheffield Unied lesz-e az ellenfele a londoni Wembley-ben.

2014/2015-ÖS ANGOL LIGAKUPA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:
CHELSEA – LIVERPOOL FC 1–0 (Ivanovics 94.)
Továbbjutott: a Chelsea 2–1-es összesítéssel

Hozzászólások