Alec Baldwin lánya ezzel az énekesnővel jár?

Érdekes interjút adott Ireland Baldwin kedvese

2014/06/28

Alec Baldwin lánya, aki most 18 éves, egy 22 éves rapper-énekesnővel jár a hírek szerint. Az énekesnő, Angel Haze egy igen őszinte interjúban vallott a párkapcsolatról.

2013-ban még arról szóltak a hírek, hogy Alec Baldwin lánya teljesen belezúgott, Blake Livelyba. Ireland Baldwin olyan bejegyzésekkel árasztotta el a Twitterét, mint:

“Blake Lively… jobb leszek bármely férfinél…hmu”

“Blake Lively… megnyomkodom a lábadat, csinos cuccokat veszek neked, főzök rád… Komolyan.”

“Ha csak Blake Lively szépségének 5%-ával rendelkeznék, elolvadnék, és elárasztana engem a saját szépségem és magammal randiznék”

“Blake Lively, kitakaríthatom a konyhádat?”

“Blake, fogadj örökbe, mint egy aranyos, ronda, korcs kutyát, így cirógathatsz engem én pedig szimatolhatlak téged”

Most azonban úgy néz, ki, hogy Alec Baldwin lánya kiszeretett a gyönyörű színésznőből, aki egyébként a férfiakhoz vonzódik, így a modellnek semmi esélye sem lett volna nála.

Alec-Baldwin-lányaIreland Baldwin kedvese, Angel Haze viszonylag szókimondóan fogalmazott az egyik interjúban. Azt mondta, hogy mindenki úgy beszél róluk a médiában, mintha legjobb barátnők lennének. De ez így nem fedi a valóságot, hiszen a barátok nem szeretkeznek. Ők viszont rendszeresen szexelnek egymással. Ez persze sokkoló lehet a rajongóknak, hiszen nem csak arról van szó, hogy két nő szerelme lát napvilágot, hanem az ő kapcsolatukban még etnikai különbségek is vannak.

Alec Baldwin lánya és a rapper-énekesnő a New York-I divathéten ismerkedtek meg, a kapcsolatuk egyébként valóban csak barátsággal indult, majd egyre több képet posztoltak a közösségi oldalakon, de csak annyi hír kezdett keringeni róluk, hogy legjobb barátnők lettek és mindent együtt csinálnak. Nos, valóban így van, legalábbis a hírek szerint kimondhatjuk, hogy Alec Baldwin lánya és Angel Haze bizony egy párt alkotnak.

Hozzászólások