Alekosz összetűzésbe keveredett a rend őreivel

Feljelentette az érdi zsarut

2015/06/22

Alekosz, ahol csak lehet, hangot ad véleményének, még ha erre nem is a megfelelő közeget választja. A minap az érdi rendőrök stílusával volt elégedetlen, ami annyira felháborította, hogy feljelentést tett az intézkedő illetékes ellen.

Az egykori biztonsági őrből lett milliomos Alekosz ma már főleg befektetéseiből él, ezt el is mesélte nagy port kavaró ominózus interjújában Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek a Mokkában, ami a két műsorvezetőnél kiverte a biztosítékot. Sokak szemében tűnhet úgy, hogy a korábbi villa-győztes lógatja a lábát, élvezi az életet és közben történelmet ír semmittevésből. Ő azonban azt vallja, hogy a nép gyermekeként képviseli mindazt, ami egyébként nem kapna visszhangot a mai magyar médiában.

Így volt ez legutóbb is, amikor számára megengedhetetlen és elfogadhatatlan stílusban kommunikált vele egy eljárás során a rendőr, ami miatt később feljelentést is tett a helyi őrsön. Alekosz azt nem vitatja, hogy a szabálytalanság miatt jár a büntetés, azonban a stílus hagy némi kivetnivalót maga után. Szerinte a kapitánynak a befizetett büntetésből illemtanórára kéne küldenie beosztottjait. Hoppá!

“Már tavaly is volt egy kisebb konfliktusom a rendőrökkel, amikor betörtek hozzánk, és siettem haza. Feltartottak, meg is büntettek körforgalomból való kihajtásnál irányjelző használatának elmulasztásáért. Valóban elmulasztottam, mert siettem, de megüzentem a főkapitánynak, hogy a befizetett több tízezres bírságot fordítsa az érdi rendőrök illemtanoktatására, mert hiányzik belőlük a tisztelettudás” – emlékszik vissza a Bors hasábjain a milliomos. Majd hozzátette, hogy egy évvel később sem rózsásabb a helyzet, ugyanis ismét összetűzésbe keveredett az intézkedő rendőrrel, aki ellen megtette a szükséges hivatali lépéseket.

Alekosz

Az eset körülményeiről annyit kell tudni, hogy Alekosz autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett parkoló rendőr mellé, hogy feltegye neki kérdéseit. A nép hangja szerette volna megtudni, hogy miért van az adott útszakasz napok óta lezárva, közben figyelmen kívül hagyta, hogy az útjelző tábla tiltja a behajtást.

“Rögtön igazoltatott, és megbüntetett harmincezer forintra. Ezzel semmi baj, mert jogos. Csakhogy nekem feltűnt, hogy akik mögöttem behajtottak, azokat nem bírságolta meg senki. Megkérdeztem, hogy a büntetés a személyemnek szól-e, és engem miért szegregál? Az volt a válasza: „Alekosz úr, el lehet húzni a büdös p***ba!” Vagy húszan nézték, hallgatták végig a jelenetet. Elmentem hát a kapitányságra, és feljelentést tettem a stílus miatt. Úgy gondolom, így nem ildomos kommunikálni. Úgy vélem, az egyenruha önmagában zárja ki az effajta modortalan kocsmai kommunikációt, főleg a kötelék tekintetében” – mondja Alekosz.

Havas Henrik sem bírta szótlanul nézni az Alekosz körül kirobbant vitát: védelmébe vette a VV4 játékosát és elmondta: szerinte lehetne jövője a médiában. Olvasd el, mit mond a tanár úr!

havas henrik

Hozzászólások