Aleska Diamond: ˝Hűséges típus vagyok˝

Miért féltékeny mégis párja az egykori pornószínésznőre?

2014/11/26

Sáfrány Emese, közismertebb nevén Aleska Diamond – saját bevallása szerint – végleg búcsút intett korábbi karrierjének. A felnőtt filmek sikeres színésznője úgy döntött, új életet kezd.

Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának második szériájában láthattuk legutóbb a kamerák előtt a színésznőt. Azóta rengeteg felkérést kap, de általában Baukó Évával együtt járnak haknizni. Természetesen tisztában van vele, hogy a későbbiekben ezekből nem fog tudni megélni, de egyáltalán nincs kétségbeesve.

aleskadiamond
Aleska Diamond a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban (fotó: RTL Klub)

„Keresem az utamat, hogy hosszú távon miből tudnék pénzt keresni. Nekem csak egy számít, hogy vegyen a kamera! Ha kamera előtt vagyok, még az sem érdekel, hogy milyen jelzőket aggatnak rám. Amikor felnőttfilmeztem, nagyon jól éltem, tisztában voltam azzal, ha feladom, akkor nehezebb idők jönnek majd. A Celeb vagyok előtt is számolgattam, és megterveztem minden lépésemet, hogy kivegyem a lehetőségből, amit csak lehet. Láttam a dollárjeleket a szemem előtt.” – árulta el a Borsnak Aleska Diamond.

Emese népszerűségre vágyik, de úgy tűnik, hogy nem bármi áron. Jelenleg párkapcsolatban él, ami már azelőtt elkezdődött, hogy kiköltözött volna a dzsungelbe versenytársaival. Nyilvánvalóan akadnak olyan férfiak, akik nehezen tudnak bizalommal fordulni felé múltja miatt, de Aleska hűségesnek tartja saját magát: „Viktorral próbálunk összecsiszolódni. Ő egy 27 éves személyi edző. Szinte betegesen féltékeny mindenkire, ami nem tesz jót a kapcsolatunknak, mert nem szeretem a féltékeny férfiakat. Nem szereti azt sem, ha haknizni megyek, és pózolgatok férfirajongókkal. Próbálom megértetni vele, hogy nem kell ebbe többet látnia, én hűséges típus vagyok. Remélem, megérti!”

aleskadiamond4
Sáfrány Emese alias Aleska Diamond (fotó: Facebook)
Hozzászólások