Aleskáról lehull a lepel

Van élet a felnőtt filmen túl?

2015/04/23

Aleska Diamond, aki szűk baráti körben csak Mesi, összegyűjtötte életének legfontosabb eseményeit és papírra vetette azokat. Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy első hintalováról fog mesélni, nem kell ilyen távlatokban gondolkozni. A pornósztár őszintén vall felnőtt filmes múltjáról, Aleskáról és Emeséről.

Hamarosan a polcokra kerül Sáfrány Emese könyve, amiben elmeséli, hogyan lett a fiatal komlói lányból a pornóipar egyik legismertebb szereplője. A több szakmai díjjal is kitüntetett lány semmit sem bánt meg abból, amit tett, számára a hírnév volt a legfontosabb, amit ebben a közegben sikerült is elérnie.

aleskadiamond4

Aleskáról már sok mindent lehet tudni, de még mindig nem mindent. Hogyan vezetett az élete férfiak segítségével, férfiakon és csalódásokon át a pornó szakma Oscar-jáig? Mindent megtudhatsz könyvéből, amit egy újabb csalódás tapasztalatain keresztül mutat be. Vajon mennyire tépázza meg egy fiatal, naiv, vidéki lány lelkét ez a szakma? Ki lehet-e végleg törni a mókuskerékből? És hogyan tud normális életet élni anélkül, hogy el kéne számolnia azzal, amit tett?

Mindezt akár személyesen is megkérdezheted tőle ma este Budapest egyik felkapott éttermében, ahol maga mutatja be legújabb könyvének megjelenését, dedikál, és szívesen elmondja gondolatait a megosztó szakmát illetően.

Aleska Diamond április 23-án, csütörtökön, 17 óra 30 perces kezdettel lerántja a leplet tíz éves múltjáról! Helyszín: Symbol Budapest, Bécsi út 56.

Hozzászólások