Aleskát nem könnyű megkapni

Megmutatta a párját

2015/10/01

Végre lehullott a lepel és kiderült, kinek sikerült elrabolnia Aleska Diamond szívét!

Nem volt könnyű dolga Attilának, amikor el akarta csábítani Aleskát, ugyanis az ex-pornósból lett légtornász lány nem adja könnyen magát! A férfi egy edzőteremben pillantotta meg őt, és azonnal megtetszett neki, de Aleska próbák elé állította őt.

„Nem az a típusú lány vagyok, aki könnyen adja magát. Az utóbbi időben érett meg bennem az elhatározás: az a férfi, aki engem akar, bizony adja meg a módját. Vidéki lány vagyok, ott így szokás. Szeretem a klasszikus udvarlást. Attila hónapokig próbált meghódítani. Igaz, nem „papucs” módon, hanem úgy, hogy közben kiérdemelte nálam a tiszteletet. Nem volt könnyű dolga, de innen már csak egy lépés vezetett a szívemhez” – vallotta be a lány a Star magazinnak, aki egy éve alkot boldog párt kedvesével.

***Holnaptól kapható a legfrissebb Star Magazin!***VÉGET VETÜNK A TALÁLGATÁSOKNAK!Aleska Sáfrány Emese ELŐZETES Ü…

Posted by STAR Magazin on 2015. szeptember 30.

Aleskának nem olt könnyű párt találni, hiszen felnőttfilmes múltja miatt az emberek már rég felismerik az utcán.

„Már amikor megismertem, tudtam, kicsoda, ám nekem az volt a fontos, milyen velem, és a környezetével” – kezdte Attila. – „Mindenkinek van előélete. Van, akinek nehezebb volt, és van, akinek könnyebb. Engem úgy neveltek, hogy ha boldog az ember, akkor nincs helye az előítéletnek. A családomnak az a fontos, hogy én boldog legyek, és alig várták, hogy megismerjék , nem volt bennük fenntartás. Ezt bizonyítja, hogy a nyolcvanéves nagymamám elsőre lányaként ölelte meg – tette hozzá Aleska Diamond lovagja.

Hozzászólások