Alföldi lecserélte Liptai Claudiát

Stahl Judit lett a női befutó

2015/07/01

Tartja a szintet Alföldi Róbert, akit a Forbes magazin ismét a legértékesebb magyar celebnek ítélt. A tavalyi második Liptai Claudia azonban legyőzőre talált Sthat Judit személyében, aki így a legértékesebb női hírességként Alföldi párja lett.

Idén második alkalommal állította össze hazánk 21 legértékesebb hírességének listáját a magyar Forbes magazin. A tavalyi győztes páros, Alföldi Róbert és Liptai Claudia volt, ám idén a hölgyeknél új csillag ragyogott fel Stahl Judit képében, aki a tavalyi 10. helyezése után idén összesítésben a második, nők között pedig az első lett.

A magazin szempontjai az értékelés során az ismertség mögötti teljesítmény, a brand pénztermelő képessége, és a tudatos imidzs építés.

Alföldi Róbert
Alföldi Róbert nem mozdul az első helyről

Alföldi Róbert tavalyi győzelme után így nyilatkozott a Forbesnak:

„Kutyakötelességem foglalkozni azokkal az ügyekkel, amik bonyolultak, fájók vagy zavarosak. Ott kell állnom mindenki mellett, akit igazságtalanul és hisztériázva próbálnak másodrendű emberi lényként meghatározni. Bárki mellett, akit nem a tettei és a teljesítménye alapján ítél meg egy közösség, egy személy vagy rosszabb időkben egy egész társadalom” – mondta a Nemzeti Színház volt igazgatója. Stahl Judit után a zenei ipar egyik csillaga, Ákos szerepel a harmadik helyen.

A listán szereplő Ördög Nórát ugyan maga mögé utasította Stahl Judit, ám a magazin szerint a Rising Star műsorvezetője pénztermelő képességben a legjobb – az összes férfit és nőt túlszárnyalta. Helyet kapott még a 21-ben Palvin Barbi, Kasza Tibi és a Vajna-házaspár is, a sort pedig Berki Krisztián zárja. 

Hozzászólások