Alföldi nyíltan vallott mássága részleteiről!

Az őszinteség megtérül

2014/12/19

Alföldi Róbert számára mindig fontos volt az őszinteség, ezért egy pódiumbeszélgetésen kendőzetlenül vallott gondolatairól – szexuális beállítottságát illetően is.

Az X-Faktor mentora Lady Dömper meghívására jelent meg egy fővárosi szórakozóhelyen, ahol nyíltan elmesélte, hogyan fogadták másságát az emberek.

Egyrészt szerintem mindenki azt mondta, hogy úristen, nem is gondoltuk!” – indított viccesen Alföldi. – “Azért ez senkinek nem volt olyan nagy meglepetés. Másrészről meg nekem ezzel sosem volt bajom, tehát jól vagyok, köszönöm. Nekem ez így természetes. És éppen ezért azt gondoltam, hogy ez az én magánügyem. De amikor egyre inkább téma lett a magyar parlamentben meg mindenhol, és egyre inkább ennek kapcsán már mindenki buzi volt, aki a Nemzeti Színházban dolgozott öt évig, akkor egy idő után azt mondtam, hogy menjetek az anyátokba. Igen, ez van! És akkor? Én ezzel ezt úgy nagyjából le is zártam” – jelentette ki a színész-rendező.

Alföldi - Tóth Gabi
Az X-Faktorban Tóth Gabival (fotók: RTL Klub)

Alföldi kitért arra is, hogy a családjának okozott-e ezzel bármilyen problémát.

Na hát aztán, ők is nagyon csodálkoztak…” – viccelődött tovább Alföldi. – “Az én családom egyszerű zsellér család egy kis faluban. És egy rossz megjegyzés nem volt, se nekem, se anyámnak az ügy miatt. Tehát nem tudom, hogy anyámat mennyire bántották. Tudtommal biztosan nem!” – tette hozzá Alföldi.

Hozzászólások