Alföldi Róbert együtt alszik halott kis kedvenceivel

A művész szeretné, ha hamvait egyszer majd az ő hamvaikkal együtt szórnák szét

2014/11/08

Alföldi Róbert nagy állatbarát. Állatszeretetét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az X-Faktor mentora már többször is magával vitte a műsor forgatására kedvenc keverék kutyusát.

Közösségi oldalán elmondta a napokban, hogy korábbi kedvenceit elhamvasztatta és arról is mesélt, hogy ha majd egyszer ő is meghal, szeretné, ha porait az övékével kevernék össze és úgy szórnák szét. Addig pedig a kis kedvencek pora ott nyugszik az éjjeli szekrényén.

0

Az állatbarátok gyakran tesznek hasonlóképpen, elhamvasztatják és hazaviszik kedvenc elpusztult kis állataikat, akiket nagyon szerettek és így maradhatnak ezután velük. Így csak másoknak meglepő ez a szokás. Ma már komoly iparág alakult ki erre, akik ebben a “szolgáltatásban” dolgoznak. Sokan – ha olyan szerencsések, hogy kertes házban laknak – hazaviszik és a kertben szórják szét a hamvakat, vannak, akik valahol a lakásban helyezik el a róla készült képpel együtt.

101765

A művész így írt pontosan egyik közösségi oldalán erről:

Hát, elmentek… Illetve nem mentek el, mert én annyira nem tudtam volna azt elképzelni, hogy – ugye én nem kertes házban lakom, – és ez a kivinni, elvinni, izé… úgyhogy bármilyen gáz, de én elhamvasztattam Őket, és ott vannak az éjjeliszekrényemen… És én azt kértem a végrendeletemben, hogyha majd én is, akkor majd engem is, és akkor így együtt turmix, és akkor hutty…” – mesélte. (forrás: Bors)

Hozzászólások