Alföldi Róbertről lemondott a saját édesapja

A rendező mégis megbocsátott

2016/01/14

Alföldi Róbertnek nem lehetett könnyű gyerekkora, hiszen 28 éven át nem is találkozott az édesapjával…

received_2491012060986581

A színész-rendező házasságon kívüli gyermekként született, aki iránt édesapja majd’ 30 éven át egyáltalán nem érdeklődött. Alföldi azonban nem tart haragot Berci bácsival, sőt, gyakran meg is látogatja apját és annak új családját.

„Bár a közös életünkből kimaradt az első huszonnyolc év, nincs nap, hogy ne gondoljak rá. A tévében gyakran hallom szinkronhangként, az újságokban olvasok róla” – mesélte a Hotnak Berci bácsi. Pedig lehet, hogy ha nincs a legfiatalabb lánya, Aliz, akkor a mai napig nem lenne kapcsolat köztük. Ő azonban felkereste a féltestvérét, később pedig édesapja is felvette vele a kapcsolatot. – „Egy hétköznap felhívtam Robit, hogy beszéljük meg a dolgainkat. Pesten beültünk egy Lánchíd közeli kiskocsmába. Volt miről mesélnünk egymásnak. Robi 28 éves volt akkor, és megértő. A végén lazán hátba vert, és ezzel lezártuk a  múltat – tette hozzá.

 

Alföldi édesapjának felesége először rossz szemmel nézte férje házasságon kívül született gyermekét, mostanra azonban nagyon megszerette az éppen Szöulban tevékenykedő rendezőt.

„Robi az első találkozásunk óta Magdi mamának hív. Jöhetne hozzánk gyakrabban: olyankor mindig a kedvenceivel, libamájjal, töltött káposztával, sült kacsával várom. Igaza volt a férjemnek: ennek a gyereknek meg kellett születnie – tette hozzá Berci bácsi felesége, aki elárulta:a faluban, Hajóson mindenki várja a rendező látogatásait.

Hozzászólások