Alkoholproblémákkal küzd Amerika kedvence?

A showman nem tud leállni a piálással

2015/11/02

Rajongói és munkatársai is aggódnak az ismert amerikai showmanért, aki egyre többször nyúl a pohár után, amivel arányosan keveredik bajba. Kínos helyzetek, féktelen bulizás és majdnem tragédiába torkolló szituációk. Tényleg alkoholproblémákkal küzd a nagy kedvenc?

Háromszor került az elmúlt négy hónapban komoly bajba az amerikaiak egyik kedvenc tévése, Jimmy Fallon, akinek népszerűsége már a kontinensen kívül is érzékelhető. Mi is mutattunk már a The Tonight Show műsorvezetőjének műsoraiból részleteket, hiszen mindig nagyon szórakoztató és vicces, nem mellesleg olyan nagy sztárok fordulnak meg a foteljében, mint Justin Timberlake, Ariana Grande, Sandra Bullock, vagy éppen a Király Viktort is ostromoló Gwen Stefani.

A showman iszonyatosan élvezi a felhajtást, ami körülötte van, ki is használja rendesen a hírnévvel járó lehetőségeket. Ami viszont baj, hogy most már anyacsatornájának, az NBC-nek is feltűnt, bizony-bizony jócskán meggyűlik a baja az alkohollal a műsorvezetőnek. Bár a vezetőség bizakodó, hiszen 2021-ig meghosszabbították Fallon szerződését, bennfentesek szerint már finoman érzékeltették vele aggodalmukat. Közleményükben viszont maximálisan kiállnak mellette. “Jimmy Fallon egy rendkívül tehetséges tagja az NBC családnak, aki fáradhatatlanul dolgozik” – adta közzé a csatorna szóvivője. “Ez pedig a show sikerén is meglátszik. Elszántsága és kitartása páratlan, emberek ezrei csatlakoznak hozzánk napról napra, akik csak miatta kapcsolnak át a műsorra. Büszkék vagyunk a rá kamerán innen és túl, még sokáig tervezzük a közös munkát.”

"The Other Guys" New York Premiere - Inside Arrivals

A barátok mégis aggódnak. Egy New York-i csapos úgy nyilatkozott, Fallon kész káosz, csoda, hogy még nem történt nagyobb baj. Volt időszak, amikor állítólag rendszeres vendége volt a bárjának, ilyenkor pedig nem türtőztette magát. Bár sokan úgy vélik, van abban némi rosszindulat, ahogy ezeket a sztorikat tálalják a nagyközönségnek. Előfordult, hogy Jimmy egy hivatalos rendezvényen vett részt, de az egyik pillanatban egy hirtelen fordulást követően megbotlott az előtte éppen lehajló nőben. Másnap azonnal túlzásba vitt ivászatról szóltak a hírek.

Nemrég súlyos balesetet szenvedett, állítólag otthonában megbotlott és gyűrűsujja beakadt az asztal szélébe, ami majdnem leszakította két ujját, még műteni is kellett. Ezt is az alkoholproblémákkal hozták összefüggésbe. A műsorvezető nem szólalt meg az őt ért vádak ügyében, de az kétségtelen, hogy mindig szívesen van a rajongóival, akikkel alkalomadtán koccint is, vagy egy jót buliznak. Ez még nem bűn, de a túlzásba vitt italfogyasztás komoly problémákhoz is vezethet. Reméljük Jimmy marad inkább az asztal mögött és még sok szórakoztató pillanattal lep meg minket.

Hozzászólások