Alkosd meg saját hálószobatitkaidat!

Ki mint veti ágyát…

2014/11/17

Egyik legfontosabb életterünk a hálószobánk. Azonban ahhoz, hogy kellemes időtöltésre számíthassunk párnáink közt, nem árt, ha előrukkolunk valami igazán hangulatos és kreatív megoldással. Alkosd meg saját igényeid szerint!

Mutatunk néhány ötletet, ami szerintünk feldobhatja a ti hálószobátokat is. Több szempontot is figyelembe vettünk, mert nyilván ahány ember, annyiféle igény van, hiszen különböző funkciókat töltenek be életünkben ezek a helyiségek.

Ha szeretnénk bezárkózni és elvonulni a külvilágtól, hogy saját magunkra koncentrálhassunk, vagy olvasnánk egy kicsit nyugalomban, ez a két opció igencsak inspirálóan hathatnak ránk.

6

De van olyan, amikor inkább pihennénk, és aludnánk egy elszeparált helyen. Erre remek megoldás lehet egy baldachinos ágy.

3

Kicsi a hely, de szeretnénk kuckót kialakítani magunknak? Nem lehetetlen. A lényeg az, hogy mozdítható bútorokat használjunk, így könnyen átrendezhetjük a szobákat.

5

A raklap bútorok nagyon divatosak manapság, bár sokan még mindig idegenkednek tőle, pedig sok stílushoz és alkalomhoz passzolhat. Csupán a kivitelezéstől függ.

2

Valami extrémebbre vágyunk? Szereljünk fel függőágyat, ami elég dekoratív ahhoz, hogy feldobja otthonunkat.

4

Kedvenceinkről se feledkezzünk meg. Ha nem szeretnénk, hogy az ágyunkban aludjanak, készítsünk nekik saját fekhelyet. Akár bőröndből is…

1

Hozzászólások