Áll a bál Hajdú Péter és Lagzi Lajcsi között

A pénz miatt kapott össze a két régi barát

2015/03/30

Évtizedes barátság fűzi őket össze, most mégis egymásnak feszült miatt Lagzi Lajcsi és Hajdú Péter. A mulatós zene királya elárulta a probléma okát.

Lagzi Lajcsi nemrégiben boldogan újságolta, hogy a TV2 valamelyik kábelcsatornáján újra elindul a Dáridó, amiben gyártóként Hajdú Péter neve is felmerült.

A magyar könnyűzenei élet elismert énekeseinek és együtteseinek élő produkciója mellett felfedezés előtt álló tehetségeknek is teret adunk. Új állandó elem lesz a stíluscsere is, vagyis amikor az énekes nem a saját műfajában fakad dalra. De a Dáridó-udvarház is mediterrán arculatot kapott” – mesélte akkor Lajcsi lelkesen.

A megújult Dáridót tavaszra tervezték, de egyelőre nem úgy tűnik, mint ha elindulna a műsor. Hajdú Péter nem firtatta a témát, néhány odavetett szóra méltatta mindössze, hogy megindokolja: miért nincs képernyőn a produkció.

Valóban szó volt arról, hogy közösen készítünk egy műsort, de már nincs napirenden”– mondta a Borsnak Mr. Frizbi; a TV2 szóvivője pedig nem kívánt nyilatkozni erről az ügyről.

Lagzi Lajcsi
Lajcsi mindenképp újraindítja a Dáridót (fotó: RTL Klub)

Lajcsi azonban sokkal bőbeszédűbb volt.

Elszámoltatási vitánk van. Mi a TV2-vel folyamatosan tárgyaltunk. Ha készítünk egy műsort a saját pénzünkön, a saját kockázatunkon, és akkor még ezzel el is akarnak minket számoltatni, az azért nem annyira mókás dolog. Úgyhogy én magam léptem vissza ebből a szerződésből, mert így nem akartam velük dolgozni. Nem estünk kétségbe, egy másik csatornához megyünk, ahol megkaptunk minden anyagi támogatást a nagyon komoly díszletünkhöz és mindenhez, amihez kértünk” – árulta el a napilapnak a Dáridó megteremtője.

A mulatóskirály és Hajdú számára roppant kellemetlen a helyzet, hiszen régóta jó kapcsolatban vannak, és a barátságnak nem tesz jót a pénzügyek miatti feszültség.

Több éves barátság köt össze minket, és remélem eztán is fog, de most buta üzleti ügyek miatt ez is veszélybe került. Még nem simítottunk el teljesen az ügyet, de remélem, sikerül” – bizakodott Hajdú Péter.

Hozzászólások