Állatkertek Éjszakája

Varázslatos program kicsiknek és nagyoknak

2016/08/18

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, melynek programjai a Budapesti Állatkertben augusztus 26-án 19 órától éjfélig tartanak.

A kert állatgondozói egész este több helyszínen mesélnek az ott bemutatott állatokról (főként olyanokról, amelyek éjjel aktívabbak, mint nappal), illetve a velük való foglalkozás kulisszatitkairól. Az Állatkertek Éjszakája alatt folyamatos program lesz a látványos fényfestés is, de lesz vombat les, illetve az éjszakai pillangókat bemutató program. A kert sétaútjain a gondozók barátságos, kezes állatokat sétáltatnak. 19:30-kor az elefánttréninget, 20 órakor és 22 órakor az oroszlánfókák rendhagyó bemutatóját lehet megtekinteni. A Legyél te is állatgondozó program keretében 12 különböző helyszínen lesz lehetőség betekintést nyerni az állatgondozók munkájába. A Varázshegyben bemutatók és előadások sokasága várja az érdeklődőket, de lesz itt térhatású vetítés, időgép szimulátor és sok más érdekesség. Sőt, a gondozók segítségével testközelből lehet megismerkedni a világ legérdekesebb rovarjaival.

Részletes program honlapunkon: www.zoobudapest.com/allej

Figyelem!

Az Állatkertek Éjszakája programunkra kizárólag felnőtt és 14 éven aluliaknak gyermek jegy kapható. Más kedvezmény erre az eseményre nem vehető igénybe. Jegyek korlátozott számban kaphatók, a jeggyel az állatkertbe belépni augusztus 26-án este 19-től 23 óráig lehet.

Az eseményre kapható “Közös jegy” is, amely az Állatkert mellett a Budakeszi Vadasparkba és a Tropicariumba is érvényes. Ez a jegytípus csak személyesen, pénztárainkban vásárolható meg.

A “Közös jegy” a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban augusztus 27-én és 28-án is felhasználható a nappali nyitvatartás ideje alatt, egyszeri belépésre. A Budapesti Állatkertbe a Közös jegy csak augusztus 26-án este érvényes!

Hozzászólások