Állj kötélnek!

Íme az otthoni elköteleződés

2015/08/18

Sokan nem is gondolnák, hogy milyen jól mutat egy szépen megkreált Gordiuszi csomó az otthon melegében. Pedig valójában a lakás bármely pontján megállja a helyét, csak tudni kell megfelelően elhelyezni. A kötélnek a lakásodban is helye van!

Egyszer már mutattunk ötleteket a tengerészkék megoldásokra, most egy kicsit hajókázzunk vissza ennek a témának a farvizén, és elevenítsük fel a tengerpartok világát, a vízközeli élményeket. Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben a nyarat idézi a kötél, ahol partot, a kikötőt, ahol átadhatja magát a pihenésnek és reláxálásnak. Még ha csak apró kiegészítőkben is, de érdemes egy-két megoldást elrejteni az otthonodban, amire nem kell túlzásokkal és nagyzoló mintákkal felhívni a figyelmet, hiszen önmagában is tökéletesen megállja a helyét.

Ha a kötél képezi az enteriőr alapját, akkor a többi szobadísz és bútor legyen letisztult, egyszerű színválasztású, nem hivalkodó. Használd a barna különböző árnyalatait, ilyenkor jól jön a bézs, a csokoládé, vagy a natúr. A kötélnek megvan az a nagyszerű előnye, hogy természetes hangulatot kölcsönöz a lakás bármely zugának. Hogy lásd, milyen apró megoldásokban is jól megmutatkozik ennek az elemnek a nagyszerűsége, mutatunk pár tippet lámpára, csillárra, polcra.

kötél lámpa

kötél tükr

kötél polc

Nagyban is érdemes gondolkoznod, hiszen egy kötélen függő ágy különleges választás lehet a hálószobába, de az ideáig vezető út hangulatát is meghatározza a lépcső kötélből font korlátja.

kötél ágy

kötél lépcső

A fantáziádnak, mint mindig, most sem szab semmi határt. Ajánljuk mindenkinek, még annak is, akinek nincsenek kötélből az idegei. Ez a pazar belső hangulat mindenkit meglágyít, amin otthona melegébe tér.

fotó: Pinterest

Hozzászólások