Álomszép aranytetoválás

A sztárok kedvence

2015/05/18

Idén nyáron hódíts gyönyörű csillogó tetoválásokkal, az arany és az ezüst árnyalatiban! A szép testékszer nemcsak arra jó, hogy magadra vond a kíváncsi tekinteteket, de akár az igazi tetkód előfutára is lehet! Az aranytetoválás biztosan elengedhetetlen kelléke az idei fesztiválszezonnak!

Ha még nem vagy biztos magadban, de már régóta tervezed, hogy szeretnél egy szép tetoválást, akkor a legjobb választás az idei szezon egyik legszebb kiegészítője! A flash tattoo, vagy más néven az aranytetoválás szép és szexi megoldást jelent, néhány napig marad csak a bőrödön, és ha beleszerettél a mintába, akár végérvényesen magadra varrathatod a mintád. Így meggyőződhetsz róla, hogy valóban jól áll a testeden, szereted magadon ezt a kiegészítőt, és nem hozol elhamarkodott döntést.

A díszítés időtöltésnek sem utolsó, bár nem igényel különösebb kézügyességet, egy kis szépérzékkel különböző stílusokat kreálhatsz magadnak. Vízzel könnyen felhelyezhető, és ugyanígy vízzel, vagy babolajjal lemosható. Néhány napig marad fent, utána újabb kiegészítőket tetoválhatsz magadra. Az arany még mindig divat, használd bátran! A fesztiválok pedig pontosan azok a helyszínek, ahol nincsenek szabályok, nincs egyféle trend, nyugodtan bulizhatsz úgy, ahogyan a kedved tartja!

Ha igazán szexi megoldást szeretnél a nyárra, az aranytetoválás precíz elhelyezése megbolondítja majd a körülötted lévőket! A pasik tuti megvesznek majd a hátadra festett nyilaktól, áloműzőktől, vagy madártollaktól, amik a gerinced mentén vezetik lefelé a szemet, hogy a srácok gondolata pajzánul elkalandozzon.

aranytetkó3

Ha fesztiválra készülődsz, de nincs kedved teleaggatni magadat menő ékszerekkel, akkor ez a tetkó kihagyhatatlan a számodra! Kényelmes, nem zavar az őrült bulizásban, biztosan nem hagyhatod el, mégis nyerő kiegészítője a bulizós szettednek. Sziget, Balaton Sound, VOLT, SZIN, csak hogy párat említsünk a legmenőbb helyek közül, ahol tündökölhetsz a menő testdíszeiddel.

aranytetkó4

Kísérletezz bátran, hiszen amilyen könnyen felhelyezhető, ugyanolyan egyszerűen eltávolítható! És szerencsére a mennyiségnek semmi sem szab határt! Kerülhet hátra, vállra, nyakra, a karodra, kézfejedre, bokádra vagy lábfejedre, a csinos összhatás akárhogy fokozható! Próbáld ki!

aranytetkó

aranytetkó6

aranytetkó2

A hazai sztárok közül Hódi Pamela, az Éden Éjjel műsorvezetője is megmutatta már idei kedvenc kiegészítőjét, ami szintén a tetovált aranyékszer. Viccesen egy karikagyűrűt készített magának, de hogy valójában kinek szólt az üzenet, az nem derült ki posztjából.

Hellllo Mindenki:))))Nekem már van arany tetkómÉn személy szerint nem szeretem a gyűrűt, mert idegesít az ujjamon!…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. március 14.

Hozzászólások