Alonso túladagolás miatt vesztette el emlékezetét

Kiderült, miért volt sokáig kórházban

2015/04/07

Továbbra sem tisztul a köd Fernando Alonso barcelonai balesete körül. Német sajtóhírek szerint a versenyzőt túladagolták. A kétszeres Forma-es világbajnok kétszer is túl sok altatót kapott az orvosoktól, ezért nem emlékezett a történtekre.

Fernando Alonso, a McLaren kétszeres világbajnok pilótája február végén szenvedett tesztbalesetet Barcelonában. Az eset a Forma-1 jelenének egyik rejtélyes története, amire ráadásul a mai napig nem kaptunk kielégítő választ. Az információk csigalassúsággal érkeznek.

A német Auto Motor und Sport legújabb értesülési szerint a spanyol versenyző ellátásánál az orvosok sem voltak a helyzet magaslatán, ugyanis kétszer is elaltatták a baleset után. Szervezete így túl nagy adag altatót kapott, ezért nem emlékezett sokáig a történtekre.

fal2
Fotó: Facebook

Ez állhat a hátterében annak is, hogy – bár a McLaren rutinvizsgálatokról beszélt – Alonsót három napig kellett kórházban tartani. A lap szerint ráadásul az istálló egyszerűen nem mond igazat akkor sem, amikor a kormánymű meghibásodásáról beszél, mert a pilóta egyáltalán nem próbálta meg ellenkormányozni az autót.

Ez pedig azt feltételezi, hogy nem műszaki hiba okozta a balesetet, legalábbis nem úgy, ahogy a csapat állítja. Továbbra is kérdés, Alonso már a baleset előtt megszédült-e, esetleg el is vesztette az eszméletét.

.

Hozzászólások