Alsónadrágban sokkol Győzike

Fehérnemű-modell lesz a showmanből?

2015/05/26

Sokkoló képet osztott meg magáról Győzike: a showman alsónadrágban, felhúzott trikóval pózol, és kivillan a kockás hasa. Bizony, lapos és kockás!

Sosem láthattuk még úgy Gáspár Győzit, ahogy azon a képen, melyet a rajongói oldalára posztolt néhány napja. A showman profi modellekhez méltóan pózol egy szál alsógatyában és egy trikóban, ami alól kivillan a kockás hasa. Úgy tűnik, Győzike nem csak a külsején változtatott, de gondolkodásán is, ugyanis a kép mellett azt is bemutatta, mit gondol az igazi férfiról.

Egy igazi férfi legyen gáláns és udvarias, de egyben gyerekesen csibészes és néha kicsit szemtelen. Legyen jó megjelenésű, igényes, de ne legyen piperkőc. Legyen kedves, gondoskodó, megértő, romantikus, az év 365 napján járjon a nő kedvében, legyen kicsit irányítható, de olykor erélyes, kemény férfi, aki odacsap az asztalra. Nem hátrány, ha anyagilag stabil lábakon áll, és nem sajnálja nyitva tartani a pénztárcáját” – írta a kép mellett a Facebookra Győzike, majd érdekesen folytatta a gondolatmenetét:

Egy igazi férfi legyen gáláns és udvarias, de egyben gyerekesen csibészes és néha kicsit szemtelen. Legyen jó megjelenés…

Posted by Győző Gáspár on 2015. május 23.

 

„Nem alapkövetelmény, de azért jó, ha szép autója van – vagy mégsem? Egy jó autó feltűnő, és bizonyára más nők is felfigyelnek rá! Na, de akkor sármos se legyen, mert ugyan csak felfigyelnek rá a nők? Ez veszélyforrás!! Akkor ne is legyen jó megjelenésű? De, de, legyen! De ha jó pasi, akkor biztos csajozni fog… E-mail nézés este? Persze, tuti, hogy valami kis ribancnak irkál a Facebookon!! Befutott fizetni a benzinkútra, és már 3 perce bent van?! Biztos most kéri el a pénztáros csaj telefonszámát!! SMS érkezett, este 10-kor? Persze, üzleti ügy… ki hiszi el?!” – zárta sorait ezekkel a rejtélyes gondolatokkal a showman.

Azt mindenki maga döntse el, hogy Győzike kockás hasa igazi-e vagy csak a Photoshop segített neki a fogyásban.

Hozzászólások